E52
Re: Nokia E52
Колеги може би задавам най-Глупавият въпрос но ще го направя?!!(blush)
Вчера си купих Е52,и убийте ме не мога да видя от къде се зарежда (и сега съм го пуснал да се зарежда чрез компютъра през USBто) а НЕ мога да видя къде е буксата за зарядното устройство-Срам!!
Извинявам се Предварително за Нелепият въпрос!!!!!!!(blush)
Вчера си купих Е52,и убийте ме не мога да видя от къде се зарежда (и сега съм го пуснал да се зарежда чрез компютъра през USBто) а НЕ мога да видя къде е буксата за зарядното устройство-Срам!!
Извинявам се Предварително за Нелепият въпрос!!!!!!!(blush)
Вместо да пишеш, как се срамуваш, вземи прочети упътването. :)
-
- Регистриран: 05 яну 2009, 12:33
Здравейте!
Искам да попитам някой дали има като моят проблем?горд собственик съм на е 52 от 1 година и досега без проблеми до преди седмица:напално зареден ми кара 3 дни при много разговори на ден но започна сам да се включва в спестяващ режим след всеки разговор и да е на една чертичка на батерията!след като го рестартна 4ертичките се покачват на 4 или 5 спорд зависи кой ден му е!та питането ми е на какво може да се далжи??имаь ion battery но го деинсталирах тои сащо ми показваше нереални стойностти!!!!Нокията не е хаквана!Почти не ползва WI-FI-то,качил съм му SYGIC Mobile но и ннего не ползвам(не ми се налага)не слушам музика с гсм!преди месец си изкарах сертификат от руският сайт възможно ли е да е заради сертификатът??Благодаря предварително ако някой има отговор!
Искам да попитам някой дали има като моят проблем?горд собственик съм на е 52 от 1 година и досега без проблеми до преди седмица:напално зареден ми кара 3 дни при много разговори на ден но започна сам да се включва в спестяващ режим след всеки разговор и да е на една чертичка на батерията!след като го рестартна 4ертичките се покачват на 4 или 5 спорд зависи кой ден му е!та питането ми е на какво може да се далжи??имаь ion battery но го деинсталирах тои сащо ми показваше нереални стойностти!!!!Нокията не е хаквана!Почти не ползва WI-FI-то,качил съм му SYGIC Mobile но и ннего не ползвам(не ми се налага)не слушам музика с гсм!преди месец си изкарах сертификат от руският сайт възможно ли е да е заради сертификатът??Благодаря предварително ако някой има отговор!
-
Качил съм му още едно фенерче,нивелир,програмка за чистене на боклуците и две игри !всичките програмки почти не ги ползвам!
-
- Регистриран: 26 авг 2008, 12:39
По принцип батериите на Нокия са годни 1 година, след това почват да дават дефекти като тези, за които ти говориш. Както има батерия и изведнъж пада после пак се покачва.....Поне на мен така ми е ставало на всички нокии които съм имала...Намери си хубава батерия и я смени, ако чак толкова бързо пада!
-
Писането на кирилица е задължително!
mod edit: vladovn
mod edit: vladovn
-
Благодаря!Извинете ме за латинацата в предният пост!
-
- Регистриран: 12 юли 2011, 12:30
Здравей,
Тъй като и аз имам същия проблем с този телефон - имам го от 8 месеца, 2 е по сервизи и ми казаха, че платката е за смяна, може ли да ми кажеш в кой сервиз ти я смениха/ако е в София/ и за колко парички -ако си спомняш?
В един сервиз ми казаха около 85 лева..
Благодаря
Тъй като и аз имам същия проблем с този телефон - имам го от 8 месеца, 2 е по сервизи и ми казаха, че платката е за смяна, може ли да ми кажеш в кой сервиз ти я смениха/ако е в София/ и за колко парички -ако си спомняш?
В един сервиз ми казаха около 85 лева..
Благодаря
-
здравей!минах само с преинсталация на софта-15 лв!
-
- Регистриран: 15 апр 2007, 18:06
С Е52 съм от около година,но го ползвам от 6месеца.Поради факта,че беше на ремонт:D Та проблема ми е,че батерията не държи повече от 2 дни.Постоенно се чува съвсем тихо бучене от телефона,няма значение дали говоря или не! И както колега е посочил тая програма"Psiloc World Traveler" която показва времето не може да бъде отстранена.Поне по известните ми начини.Ако някой може да помогне,нека пише тук или на скайп: toffife.(пиши се с точката) Благодаря предварително