C5-03
-
- Регистриран: 27 ное 2007, 22:00
Re: Nokia C5-03
Някой ще ми обясни ли, как от телефона мога през блутуут да изпратя на друг телефон вече получена мелодийка в .mp3 формат?
Здравейте.Имам един ясен и кратък върпрос - Nokia C5-03 или SE Vivaz?Предимства и крайни препоръки?Благодаря.
-
- Регистриран: 08 окт 2006, 15:51
Един кратък и ясен отговор - SE Vivaz (въпреки че съм фен на Нокия)
-
- Регистриран: 09 май 2011, 13:51
Пред дилемата съм да си взема Nokia c5-03 или Nokia5530, лошото е ,че C5-03 няма светкавица, а 5530 има , но пикселите са по-малко :(
Взех такъв телефон на жената и тя е доста доволна, но имам един проблемМ Въпреки, че пише че поддържа 3G и видеоразговори при повикване няма такава опция. Някой има ли идея какво трябва да се направи-настройки, ъпдейт на софтуер?
Вчера си купих телефона.Засега ми харесва,но одеве си качих теми и забелязах,че като завъртя телефона настрани и картината се обърне,от горната страна около един сантиметър е размазана картината,леко като напукана??? това нормално ли е или да го нося в сервиза?като беше с бялата тема нямаше как да го забележа,но с всички други теми ясно се вижда :( :S
zdraveite, moje li nqkoi da mi pomogne kak da izpolzvam GPS-a bez da mi durpa trafik? Neshto ne se spravqm,daje vuobshte ne trugva tel e C5-03.
Отиваш в приложението място и оттам изключваш подпомогнат GPS. В самата програма ови мапс настрой така че да е в офлайн режим.
neshto pak ne stava ,kato che li nqma karti ???:| . A vchera gi teglih ot PC-to , i na kartata s pamet se kachiha nqkvi MB-ti , no kato pregledah po nishto ne razbrah che sa karti na darjavi??? Qvno sum tejuk sluchai :S MERSI KOLEGA , no ako nqkoi mi kaje kade da otida da mi go napravqt v SF evala...