6700 classic
Re: Nokia 6700 classic
В редки случай се оправя с преинсталация на фирмуера, по - вероятно да е хардуерен проблем. Ако е в гаранция го давай на сервиза. Най - често се оправя, като сменят платката.
Кажете къде мога да разкодирам Нокиа-та в Бургас на нормална цена (до 50 лв) , а не както ми искат по 90, 100???
Благодаря предварително :)
Благодаря предварително :)
След година експлоатация бутона за звука се счупи
Oсвен това от носенето в джоба капачетата на панела взеха да лопкат, както и това на камерата. Един познат ме посъветва да не го нося в джоба, защото неговия така бил гръмнал след около година и половина.
GPS-a s OVI карта в България е гола вода, само София я дава подробно, останалите големи градове ги дава като някво транзитно кръстовище. Виж в Гърция картата е много добра, но няма звукова навигация, защото не е смартфон.
Като цяло много красив и елегантен телефон, но много кекав - лесно се чупи(no)
добре че успях да го продам на добри пари(whistle)
GPS-a s OVI карта в България е гола вода, само София я дава подробно, останалите големи градове ги дава като някво транзитно кръстовище. Виж в Гърция картата е много добра, но няма звукова навигация, защото не е смартфон.
Като цяло много красив и елегантен телефон, но много кекав - лесно се чупи(no)
добре че успях да го продам на добри пари(whistle)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
[Quote]GPS-a s OVI карта в България е гола вода, само София я дава подробно, останалите големи градове ги дава като някво транзитно кръстовище[/Quote]
Обнови си през компютъра с Nokia Suite картите!Има големи промени.
А сега видях че си го продал...
Обнови си през компютъра с Nokia Suite картите!Има големи промени.
А сега видях че си го продал...
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Чух,че имало някаква програмка където след като се сложи,телефона може да прави видеоразговори.Оригинално софтуерно няма функция видеоразговор,а само гласов.Ако някой знае нещо нека сподели...:)8)(cyber)
Никой ли нищо не знае по този въпрос...?:S
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
[Quote]Оригинално софтуерно няма функция видеоразговор[/Quote]
Оригинално телефона няма предна камера да не очакваш да я сложиш софтуерно?
Не знам като е 3г дали може да предава видео от задната при видеоразговор.
Апарата е серия 40 значи обикновен javaфон тоест няма други програми за него.Вероятно са имали в предвид Фринг но той е само за Симбиан.
Не знам кой е мислил софтуера за тоя телефон но за времето си няма елементарни функции от другите нокии като високоговорител за радиото или копиране на контакти в картата памет или изпращането им през блутуут.А уж беше висок клас.
Оригинално телефона няма предна камера да не очакваш да я сложиш софтуерно?
Не знам като е 3г дали може да предава видео от задната при видеоразговор.
Апарата е серия 40 значи обикновен javaфон тоест няма други програми за него.Вероятно са имали в предвид Фринг но той е само за Симбиан.
Не знам кой е мислил софтуера за тоя телефон но за времето си няма елементарни функции от другите нокии като високоговорител за радиото или копиране на контакти в картата памет или изпращането им през блутуут.А уж беше висок клас.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
[Quote]или копиране на контакти в картата памет или изпращането им през блутуут.А уж беше висок клас. [/Quote]
Как да няма ? Направо архив на данните прави на картата памет.Има и GPS приемник.Много добро телефонче за времето си. А това че е java базиран, не означава,че няма програми.Има, но не всички тръгваха.
Как да няма ? Направо архив на данните прави на картата памет.Има и GPS приемник.Много добро телефонче за времето си. А това че е java базиран, не означава,че няма програми.Има, но не всички тръгваха.
Добре де,дайте програма за видеоразговор?Тя и другата ми нокия 6233 няма втора камера,но си водя спокойно видеоразговор и ползвам основната камера като периодично обръщам телефона да ме видят.А всичко по горе написаното от колегата за недостатъците е вярно...:)(beer);)