C5
-
- Регистриран: 14 мар 2009, 23:59
Re: Nokia C5
най-добрия телефон на пазара за момента ,има си всичко което ти трябва и е с клавиатура ,което за мен е голям плюс (yes)(yes)(yes)
-
- Регистриран: 29 яну 2010, 19:59
mai ti imash umstven problem.psevdo firma......
-
- Регистриран: 08 окт 2006, 15:51
Вече навъртях година с него :) Нито за секунда не съжалих че си го купих.
Nokia C5
Здравейте!
Купих си го наскоро и не съжалявам, доволен съм. Но имам един проблем. От както съм го включил, горе в дясно на екрана непрекъснато мига едно писмо. В упътването пише, че мига, когато кутията с смс-и е пълна, но при мен не е така. Някой има ли идея?
Благодаря предварително!
Купих си го наскоро и не съжалявам, доволен съм. Но имам един проблем. От както съм го включил, горе в дясно на екрана непрекъснато мига едно писмо. В упътването пише, че мига, когато кутията с смс-и е пълна, но при мен не е така. Някой има ли идея?
Благодаря предварително!
доколкото си спомням от моята ен 86 , този проблем се оправя след като изтриеж всички есемеси, (whistle),.
Доста елементарно , но всеки сам преценява дали си засложава да се направи.....
пьрво изтрии всички изходящи и изпратени и веднага след това рестартираи телефона и виж дали има промянаи
Доста елементарно , но всеки сам преценява дали си засложава да се направи.....
пьрво изтрии всички изходящи и изпратени и веднага след това рестартираи телефона и виж дали има промянаи
Еми казаха ми, че уж в последния и ми го дадоха от щанда, ама това не ме притеснява. Телефона има 71мб памет, от които след като изтрих всичко ненужно свободни са само 17, сега не иска да ми ъпдейтне ови мапс защото реве че няма достатъчно памет. Къса ми нервичките, а уж е зададена като основна памет картата...
-
- Регистриран: 08 окт 2006, 15:51
Понеже споменаваш че си трил разни работи - да не си изтрил нещо важно че сега да ти прави проблеми? Пробвай да си инсталираш по-нова версия на софтуера или сегашния.
Не съм трил нищо важно, по-скоро ме притеснява малкото свободно място, цели 55мб ли да ми е софтуера на телефона?
-
- Регистриран: 09 юни 2008, 22:33
Здравейте на всички.От около 2 месеца ползвам телефона,бялата версия от М-тел.
Много съм доволен от телефона,батерията е перфектна и не забива.ГПС-а с Ови картите ми помогна на няколко пъти,когато Гармина не успя.
Имам само една голяма забележка-качеството на панела!Пластмасата е супер калпава и мека и дори само от 1 падане от седалката на колата в джоба на колата получи 3-4 драскотини+олющен навигационен панел.
При вас има ли същия проблем,дали е само при белия вариант?Замислям се дали да не взема да сменя панела със сивия.
Много съм доволен от телефона,батерията е перфектна и не забива.ГПС-а с Ови картите ми помогна на няколко пъти,когато Гармина не успя.
Имам само една голяма забележка-качеството на панела!Пластмасата е супер калпава и мека и дори само от 1 падане от седалката на колата в джоба на колата получи 3-4 драскотини+олющен навигационен панел.
При вас има ли същия проблем,дали е само при белия вариант?Замислям се дали да не взема да сменя панела със сивия.