N9
-
- Регистриран: 02 юли 2011, 12:12
Re: Nokia N9
тази Nokia е супер: с бърз процесор (най-накрая), голям дисплей, 64 Gb... но не е перфектна: да беше с 12 Mp камера, QWERTY клавиатура, OS Symbian, щях да събирам пари за този телефон...
[Quote]OS Symbian[/Quote]
ОМГ, ок ли си?
ОМГ, ок ли си?
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Човека е свикнал не иска да се учи наново.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Такова учене трябва, направо си е отделна докторантура.
А, ако там е въпросът, хората са били свикнали да си правят сечива от камък. Но взели, че открили, че има и по-добри и продуктивни начини за запълване на времето.
А, ако там е въпросът, хората са били свикнали да си правят сечива от камък. Но взели, че открили, че има и по-добри и продуктивни начини за запълване на времето.
-
Не всички мислят като теб.Ние може да се учим бързо ама има хора които трудно възприемат промяната.Знаеш ли колко колеги като си вземат нов телефон и ме търсят за елементарни въпроси: "това къде беше","ми сега кой бутон да натисна","на стария беше еди къде си на новия не мога да го намеря","как се правеше това".Оня ден ме питаха как се включва нокия към компютър с кабел че не я намирал компютъра че кой да се сети погледне какво показва телефона при включването.
И аз имам такива познати. Учудвам се на мързела и нежеланието им за преминаване към нещо по-добро заради закостенялост. Всъщност, това е и една от причините всички да използва Windows.
-
А не само уиндоус ами и на английски въпреки че изобщо не го знаят защото за наизустили някои функции и викат "аз така съм си свикнал не мога на български".И като им изскочи някое по сложно съобщение гледат като теле в железница и викат помощ от приятел.После що им били блъскани компютрите с вируси и ги преинсталират през 2 месеца.
-
- Регистриран: 09 авг 2010, 17:21
може ли да ми каже някой ако си взема телефон от щатите дали ще работи тука? Техния ток бил по-слаб и примерно ако се правят за по-слабо напрежение:| ако някои може да помогне ще съм благодарен!!!
Нема да се пуашиш.Компютри и талафони работат от 110 до230V .
-
- Регистриран: 20 авг 2004, 15:11
Да, там са на 120V напрежение и са им различни контактите... но само зарядното е различно на самия телефон.. най-много да ти се наложи да си купиш ново зарядно, а може и да не ти се наложи, защото някои работят и на 120 и на 240 (ще прочетеш в книжката) и се продават едни преходничета за американски щепсели...