E71
Re: Nokia E71
Човек ти не разбра ли че това са поредните глупости на М-тел. Симбиан е операционна система която не се връзва ккъм интернет самоволно. Гарантирам ти. Тия тъпанари и мен ме удариха два пъти с мобилен интернет след което го изключих като опция. Първия път се разправях за надписване около 20 лв и след 40 дни ми върнаха 60 лв. На следващия месец ме удариха отново този път с 30 лв (приблизително). Вече ме мързеша да се занимавам. Платих си от депозита 60 лв и си спрях нета. Това е-Made in Bulgaria. Няма спасение освен едно-терминал 2 на летище София
Здравейте!Имам 2 леки проблема с моята Е71.Първия е ,че не мога да запаметя или по-скоро незнам как wifi връзките където и да съм ,включително у дома и в офиса.Т.е. влизам си ,върша си каквото и да е по нета и като излезна от браузъра или което и да е приложение всеки следващ път трябва отново да търся връзка и да пиша парола.Това става дори на мига след излизането от мрежата.
Втория ми проблем е свързан с навигационната програма Sygic.Изчетох внимателно всичко ,което сте написали и смея да твърдя съм изпълнил нещата мотамо.Инсталирана,включена с приети кодове и т.н. обаче която и да е от двете карти да включа така и не може да ме засече спътника,т.е. дори не съм я видял още в употреба.Долу вдясно ми излизат дори 4-5 черти (подпомагането от ГПС-а)но така и не ме позиционира.Стрелката си седи някъде в България...
Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете по някакъв начин(beer)(beer)(beer)
Втория ми проблем е свързан с навигационната програма Sygic.Изчетох внимателно всичко ,което сте написали и смея да твърдя съм изпълнил нещата мотамо.Инсталирана,включена с приети кодове и т.н. обаче която и да е от двете карти да включа така и не може да ме засече спътника,т.е. дори не съм я видял още в употреба.Долу вдясно ми излизат дори 4-5 черти (подпомагането от ГПС-а)но така и не ме позиционира.Стрелката си седи някъде в България...
Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете по някакъв начин(beer)(beer)(beer)
Здравей,сложи си Garmin XT,с нея нямам никакви проблеми и аз съм с Е 71,ако имаш някакви въпроси на скаип mimi_mariela,с каквото мога ще помогна
безплатно е но трябва да имаш Nokia PC suite на компа;)
Здравейте, обнових си софтуера и при крайното рестартиране на телефона ми поиска Lock Code.До колкото съм запознат на Нокиа е 12345.Възможно ли е на този модел да е друг?
-
- Регистриран: 11 апр 2008, 19:45
Тъй като цената на Е72 падна вече доста -искам да помоля за един приятелски съвет- дали си заслужава покупката на Е72 за 200-220лв втора ръка или за 130-140 да взема Е71 макар и по стар модел. Какво повече Е72 би ми дал от Е71 и какво повече биха ми дали от Е90?
В момента съм с друг мохикан Е90 но мисля да взема нещо по леко и удобно и се колебая между тези 2-та кой да избера. Или да си остана с Е90.
В момента съм с друг мохикан Е90 но мисля да взема нещо по леко и удобно и се колебая между тези 2-та кой да избера. Или да си остана с Е90.
Когато човек си копува нов телефон се стреми да си вземе нещо по добро от предишното нали. Преминаването от Е90 на Е 71/Е72 за мен е излишно. Ако ще е гарга да е рошава. Не виждам особен смисъл в цялата тази работа. Ако гледаш в този клас телефони си вземи Е6. За рзбота и бизнес ориентация е номер 1.
-
- Регистриран: 11 апр 2008, 19:45
@Faith не ме разбра;). Прав си за най-новото но цената на Е6 около 400лв втора ръка и повече.На най-новия Е72, от 3-те изброени е около 200лв вече.
Да верно е че на практика всичко му е ъпдейтнато като камера 8 мегапиксела, по нов симбиан, тъчскрийн(326PPI) но истината е ако гледам тези неща то човек би трябвало да търси нещо с по голям размер за да изпита удоволствито от мултимедията -поне за няколко години аз така виждам нещата. С малкия размер няма как да е удобно за мултимедия кадето царуват(андроид и IOS).
Tова е преди всичко бизнес телефон за работа.
Засега съм се спрял на Е72 като вече изпитан воин с изчистени проблеми с последните 2 фирмуера, но искам и да чуя мнения и за двата Е72,Е71.
Да верно е че на практика всичко му е ъпдейтнато като камера 8 мегапиксела, по нов симбиан, тъчскрийн(326PPI) но истината е ако гледам тези неща то човек би трябвало да търси нещо с по голям размер за да изпита удоволствито от мултимедията -поне за няколко години аз така виждам нещата. С малкия размер няма как да е удобно за мултимедия кадето царуват(андроид и IOS).
Tова е преди всичко бизнес телефон за работа.
Засега съм се спрял на Е72 като вече изпитан воин с изчистени проблеми с последните 2 фирмуера, но искам и да чуя мнения и за двата Е72,Е71.