X3-02
Re: Nokia X3-02
ако си на 3G мини на 2G и би трябвало да спре играенето на обхвата
Благодаря за отговора(yes)Значи имам предвид че ло време на разговор пада с 1 2 чертички. После няма проблем.Не сам на 3D.Питам се дали и някои друг е имал подобен проблем и дали това всъщност е проблем.
колко ви издържа батерията :|
Моля да ми кажете как да гледам клипчета от YouTube? Не става и не става :( Благодаря предварително!
След първото зареждане, вече осми ден карам (на 10 часа разговори).
-
- Регистриран: 03 апр 2011, 18:02
na men izobshto ne mi idurja bateriqta,no problema e v men zashtoto az ne ostavqm na mira:X
Здравейте. Купих телефона вчера.Имам два въпроса за този модел - как да го настроя когато влизам в нета винаги да ползва WiFi а не мрежата на оператора - и през Опера мини и през другите приложения(Shazam... и т.н.), и мога ли иконите на основното меню да ги пренаредя по мой вкус- в смисъл не "съобщения" да е в средата а примерно "снимки" или "настройки", на старата нокиа можеше.Благодаря предварително на всички отзовали се. :)
Ауу,ужас-не питай...:(Аз съм с C3-01 и проблема е същия.Те частите вътре са почти еднакви.Вчера го върнах за 2ри път на сервиз а е на един месец.Иначе при разговор няма проблем,но с това играене на обхват е дразнещо и честата смяна от 3G на 2G и обратно.Телефона е закупен от Глобул с преподписване на договор.Интересното е,че след като ми го върнаха първия път на протокола пишеше настройка-ок.Тест-ок,а дори и не бяха го преинсталирали,защото ми стояха контактите и моите си настройки.Също така и като изтриех всички обаждания от регистъра си останаха 5 повиквания които не можаха да се премахнат дори и след основно възвръщане на първоначалните настройки.Та го пратих за преинсталиране отново.Ще видим другата седмица какво ще стане.:|
някой успял ли е да качи последният ъпдейт 06.00,че аз не успях.Купих си тела с 05.65,изписва ми че няма налични нови ъпдейти
-
- Регистриран: 14 юни 2011, 14:35
i az taka ne go ostavqm namira :D mn mi haresva telefoncheto