Nokia създаде скулптура от стари телефони
Nokia създаде скулптура от стари телефони
Nokia изгради монумен в чест на отминалата си слава... някой ден това ще е единственото което ще остане от тях :)
Re: Nokia създаде скулптура от стари телефони
Страшно смислено мнение. Не знам как успяваш да си толкова оригинален.
-
- Регистриран: 13 яну 2007, 17:58
Кой каквото ще да дрънка , Nokia означава качество !
Xiaomi Mi Mix 3
(yes) Та те друго не могат та правят вече.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Nokia означаваШЕ качество :)
Сега ако искаш добър телефон - iPhone. Ако си върл iPhone-омразец - Samsung или НТС.
Само не и Nokia...
Та прави сте, телефоните на Nokia вече стават само да си правиш скулптури от тях :)
Сега ако искаш добър телефон - iPhone. Ако си върл iPhone-омразец - Samsung или НТС.
Само не и Nokia...
Та прави сте, телефоните на Nokia вече стават само да си правиш скулптури от тях :)
[Quote]Страшно смислено мнение. Не знам как успяваш да си толкова оригинален.[/Quote]
Обори ме тогава.
Обори ме тогава.
-
- Регистриран: 13 яну 2007, 17:58
пффффффф С един приятел си взехме почти по едно и също време телефоните аз си взех 5530 а той Iphone 1 . Най якото беше че си беше взел телефон за 1000 лв. , който не можеше да записва видео дори , смятай за какъв боклук става въпрос значи що елементарни работи няма , да не говорим за копиране на текст и други подобни който и 1110 ги има .
Xiaomi Mi Mix 3
-
- Регистриран: 17 ное 2007, 00:24
Който к'вото ще да ми говори ама айфона си остава телефон в средния клас. (whistle)
@Stoicho_M4al
Имам чувството, че все още живееш в далечната 2007. Ако не знаеш да ти кажа, че в момента сме 2011 и от една година продават iPhone 4.
Имам чувството, че все още живееш в далечната 2007. Ако не знаеш да ти кажа, че в момента сме 2011 и от една година продават iPhone 4.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Да, сигурно. Затова когато излезе нов iPhone, няма равен в хардуерно отношение.