E51
Re: Nokia E51
Здравейте, по отношение на телефона Нокиа Е51 аз също съм доволна, но не мога да сложа тема. Винаги са с файл . sis и не ми отваря темата казва че на поддържа такъв файл. Имате ли идея как да се справя.
mod edit - @asenna5
Изтрит коментар.
Причина: писане на латиница.
Изтрит коментар.
-
- Регистриран: 08 окт 2006, 15:51
Някой би ли ми казал как се включва/изключва 3G-то на телефона стъпка по стъпка. Благодаря предварително (beer)
Tools... Settings... Phone... Network... Network mode
Това по памет
Това по памет
-
- Регистриран: 28 дек 2010, 17:18
mod edit - @asenna5
Изтрит коментар.
Изтрит коментар.
-
- Регистриран: 21 яну 2007, 12:19
Можете ли да ми препоръчаме музикален плеър за този телефон, че вградение нещо хич не ми допада.
ne nai lesniq ta4in e da vlezesh v www.mobile9.com i da si drapnesh ot tam tam temi ili ot www.zedge.net az ne sam go imal nikoga tozi problem
Здравейте,
някой може ли да обясни как се свързва телефона като модем с РС-то чрез USB кабел?
Постоянно ми изписва,че няма открит модем на РС -то.
някой може ли да обясни как се свързва телефона като модем с РС-то чрез USB кабел?
Постоянно ми изписва,че няма открит модем на РС -то.
Хора моля за помощ който разбира-онзи ден си купих таблет с wi-fi-в нас обаче такъв нет не хващам-просто няма наоколо мрежа.От телефона съм пускал понякога глобулски интернет чрез Nokia suite-има ли начин от въпросния телефон посредством кабел и преходник,за да го вържа с таблета пак така да му пусна интернет?Таблета е с Андроид 4.0-вързвах ги по посочения начин,но и двете устройства не реагираха по никакъв начин,но като си връжа таблета с пц-то се виждат спокойно все едно отварям мемори карта.Ако не става от телефона,от компютъра по някакъв начин мога ли да му пусна нет на таблетчето?Tаблета е mpman MID74C
има една програмка за нокията : joiku spot с нея си пускаш нета от тела на wifi демек тела ти става рутер и можеш да си го ползваш на всякакви устройства с wifi
ето и линк за нея:
http://store.ovi.com/content/7499?clickSource=search&pos=11
ето и линк за нея:
http://store.ovi.com/content/7499?clickSource=search&pos=11