E6
Re: Nokia E6
Нокиа е6 с 2 сим карти ли е?
OVI'то безплатно ли е? :(
:D
OVI'то безплатно ли е? :(
:D
става и за чупене на орехи...
Някои пробвал ли е навигацията на Nokia Ovi Maps? Как работи с нея в България и има ли гласови инструкции на български език? Какви са общите впечетления на притежателите на телефона. Има ли проблеми със софтуера (забива ли)?
Skiora88, от къде купи телефона и за колко? Къде е произведен според надписа на телефона?
ами моят изкара 8 дена с приказване по 10ина минути на ден в икономичен режим и спряно 3G. Иначе надписа е MADE IN FINLAND и на телефона и на кутията, баркода е на Финландия, но ако съдим по IMEI-а, 7-8 цифри са 04 (което значело че е произведен в Китай...:| ) и сега не ми е ясно реално къде е произведен. А батерията е в Китай (там няма скрито покрито).
Някои пробвал ли е навигацията на Nokia Ovi Maps? Как работи с нея в България и има ли гласови инструкции на български език? Какви са общите впечетления на притежателите на телефона. Има ли проблеми със софтуера (забива ли)?
Пробвал съм навигацията, но не в БГ. Работи сравнително добре. В смисъл, че на големи кръстовища (детелини) може да не успее да те предупреди веднага къде да завиеш. Такива в България няма, освен във Велико Търново :) Или ако имаш няколко внезапни ляво, дясно. Но трябва да са наистина начесто. Не е Гармин, но определено аз съм доволен. Имам вградена в колата и съм ги сравнявал. Най-хубавото е, че актуализират картите. За България не съм я пробвал, затова не искам да те подвеждам. Има гласови инструкции на български. Не ми е забивала за два месеца.
Пробвал съм навигацията, но не в БГ. Работи сравнително добре. В смисъл, че на големи кръстовища (детелини) може да не успее да те предупреди веднага къде да завиеш. Такива в България няма, освен във Велико Търново :) Или ако имаш няколко внезапни ляво, дясно. Но трябва да са наистина начесто. Не е Гармин, но определено аз съм доволен. Имам вградена в колата и съм ги сравнявал. Най-хубавото е, че актуализират картите. За България не съм я пробвал, затова не искам да те подвеждам. Има гласови инструкции на български. Не ми е забивала за два месеца.
картата на българия е може би с най-доброто покритие след тази garmin.
иначе точно във в.търново я пробвах и успя без проблем да ме прекара през детелината на път от габрово за горна оряховица.
иначе точно във в.търново я пробвах и успя без проблем да ме прекара през детелината на път от габрово за горна оряховица.
Здравейте!!!Искам да си купя телефон с клавиатура и добра камера.Спрях се на Е 6 ,но прочетох,че камерата няма автофокус и това ме притесни.Всичко останало е супер.Прави ли добри снимки и наистина ли няма автофокус като N 72...
Има ли вариант с 2 сим карти? Видях по-горе, че се шегувате по темата, но наистина ми е трудно да си намеря дуо смартфон.
Телефоните с 2 сим карти са страшни дрървета, а да ходя с 3 телефона, ако мога и с 2 е по-добре.
Телефоните с 2 сим карти са страшни дрървета, а да ходя с 3 телефона, ако мога и с 2 е по-добре.