E6
Re: Nokia E6
Новата версия на Symbian,имали вече flash?
Моля, някои да пробва може ли да гледа BTV онлайн, през интернет с Wi Fi мрежа. При мен първият път като пробвах, тръгна. Следващите опити бяха неуспешни. Като започне да зарежда картината изписва -
300: Initalization player failed Error. Error #2132
PS: За да се гледа BTV онлайн трябва регистрация в сайта.Включително не мога да гледам и други видеа от сайта на BTV. Иначе клипчета в VBOX 7 и You Tube се гледат без проблем.
300: Initalization player failed Error. Error #2132
PS: За да се гледа BTV онлайн трябва регистрация в сайта.Включително не мога да гледам и други видеа от сайта на BTV. Иначе клипчета в VBOX 7 и You Tube се гледат без проблем.
Някой от притежателите на този модел може ли да каже какво му е впечатлениято и мението за апарата? Добър ли е откъм изработка, има ли добро качество на разговор. С този контрастен дисплей колко време му изкарва батерията. Особено ме интересува при навигацията дали може да издържи поне 2 часа. А Symbian Anna работи ли стабилно на този телефон.
Имам телефона от около две седмици и до момента съм напълно доволен от него. Качеството на разговорите е добро, снимките не са лоши като за телефон:). Батерията ми изкарва три пълни дена с много "ръчкане". Навигация все още не съм сложил... Като изработка телефонът наистина е направен добре, стои солидно в ръката. Преди това имах Е52, от който съм с лоши впечатления /относно изработката, скърцаше, задния капак стърчеше../ Това все пак е лично мнение, нека и други да споделят:)
Страхотен е! Е, вярно , че го имам от 3 дни само, но се влюбих в него! Имаш всичко на разположение в джоба си: карти, имейл, всякаква полезна информация и страхотна камера!
(yes)
(yes)
Вземи си Gigabyte S 1205 - вече ги подаряват...
Аз от около десетина дена съм със Sygic Aura и съм доволен засега. Колкото до Гармин, не съм пробвал.
Аз сега съм с Гармин XT от последните версии с една от новите карти от тази година и работи на N95. На този телефон трябва да работи още по добре. Заводската OVI MAPS също е добра ако е безплатна, но Гармина е с доста пълна карта на България.
Използвам Гармин XT от новите версии на N95 и работи с една от новите топографски карти, която е доста пълна. На този телефон трчбва да върви дори да работи по добре. Но ако заводската ovi maps е безплатна е по добре с нея.