C3-01

ivoniii
Регистриран: 12 май 2011, 23:16

Re: Nokia C3-01

Мнение от ivoniii » 21 май 2011, 09:59

какво става с впечатленията,хареса ли ти телефона,доволен ли си от него,камерата прави ли хубави снимки,а видеото става ли,че се чудя дали да си взема такъв....

nickyуу
Регистриран: 25 май 2011, 13:42

Мнение от nickyуу » 25 май 2011, 13:47

Писането на кирилица е задължително!

mod edit: vladovn

Mr.Vaset
Регистриран: 29 юни 2011, 21:16

Мнение от Mr.Vaset » 27 юли 2011, 15:54

Здравейте, имам един въпрос - SE W960 или C3-01??? Знам че W960 e морално остарял но все пак е алтернатива. Мой приятел има C3-01 и малко го е яд че не си взе W960.

shnura
Регистриран: 02 сеп 2011, 13:22

Мнение от shnura » 02 сеп 2011, 13:51

Здравейте,
Съвсем скоро си купих този модел от Мтел. За момента съм доволен.

Впечатленията ми, след няколко дена работа с телефона, са:

- лесно се свиква с тъч скрийн навигацията;
- снимките са със задоволително добро качество (някой беше казал, че са трагични, аз не съм съгласен);
- металният корпус определено вдъхва доверие;
- телефонът има много възможности за настройване, въпреки че на пръв поглед не изглежда така;
- дисплеят е ярък и контрастен, хардуерът е бърз, добре вървят и филми, хахаха! :D

НО!!!

- трябва да се работи наистина внимателно с дисплея, за да не се надраска;
- софтуерът, за съжаление, е с ограничена функционалност в сравнение с моделите с нормален Symbian примерно;
- Въпреки OVI Store "хилядите приложения на върха на пръстите", повечето от които искат интернет връзка за да функционират, липсата на поддръжка на стандартните офис документи е сериозен минус;
- неприятна е липсата на MicroSD карта, въпреки че аз си купих 2GB карта и калъфче от Мтел с точките, които имах;
- купих телефона на изплащане, така че, дето се вика "почти няма да го усетя" но не съм убеден, че цената на този телефон като такъв трябва да е тази.
- това че в комплекта няма USB кабел не е толкова голям проблем, защото Bluetooth-а е достатъчен за обмен на данни и синхронизация с компютър. Можеха и да го сложат, разбира се, както и карта за данни, нищо не им е коствало, все пак не е като да платиш 20 кинта за някакво дърво, от което по default не очакваш нищо.

По-натам ще кажа още впечатления, които в момента не мога да имам, защото както казах, ползвам телефона само от няколко дена и примерно не мога да дам оценка на батерията и други неща.

Ще се радвам да прочета още мнения на хора, които го ползват.
Поздрави!

go6ky
Регистриран: 12 окт 2011, 10:05

Мнение от go6ky » 12 окт 2011, 10:10

Имам тази Нокия от близо 6 месеца (може би повече, по-малко...) и имам СТРАХОТНИ ПРОБЛЕМИ С НЕЯ! До момента е ходила 3 пъти по ремонти в специалния сервиз на Нокия във Варна и 3 пъти ми го връщат "УЖ ОПРАВЕН" разваля се всеки път едно - ТЪЧ СКРИЙНА! Не знам дали не е дефектен самият телефон, но няма да я бъде тая, днес отивам в ОФИС УАН да им го блъскам тоя ЖЕЛЕЗНИЯ ПАНЕЛ в главите защото очевидно с "РЕМОНТИ" няма да се оправят нещатата. Иначе съм доволен от снимките, камерата не е нищо особено за 5 мегапиксела (има и по-добри по 3,2) клиповете също не са перфектни, но биват, а отностно другите екстри и софтуера съм без коментар пак слаба работа... НЕ СИ ЗАКУПУВАИТЕ ТОЗИ ТЕЛЕФОН ДОКАТО НЕ МУ ПАДНЕ ЦЕНАТА С ОЩЕ 200 ЛЕВА ПОНЕ ! P.S. Телефона е адски запазен няма 1 драскотина, не боравя с него грубо, супер нежно се отнасям към телефона и е доста здравичък (поне така изглежда ..)

k_bul
Регистриран: 18 юли 2006, 12:35

Мнение от k_bul » 21 окт 2011, 15:14

Да споделя и аз моето мнение за C3-01:

Доволен съм като цяло от телефона. За първи път имам такъв със сензорен дисплей и бих казал, че доста бързо свикнах да работя с него. Колебаех се между този и C5, но прецених за себе си, че не ми трябва все още операционна система, а и wi-fi-то и по-добрия външен вид (според мен) на C3-01 наклони везните в негова полза.
Говоря средно по 20-30 минути на ден и рядко малко браузване. Батерията издържа около 6-7 дена.

Не липсват и проблеми и оплаквания. :)

1. При набиране от моя страна и започване на разговора в първите 1-2-3 секунди от другата страна не ме чуват. Предполагам за това трябва да се обърна към сервиз. [B]Ако и друг има подобен проблем моля да сподели. Отстранява ли се лесно?[/B]

2. Скоро обнових версията на софтуера до V.06.05. Най-видимите неща, които се сещам и забелязах след промяната са 3. Начина на отключване става с приплъзване. След отключване с още едно приплъзване отиваш в Collection. И третата промяна, която за съжаление НЕ ми харесва :( и заради нея бих върнал предната версия. При предишния софт при ползване на Опера-та излизаше опция да си избера по какъв начин да се свържа с интернета. Сега при новата версия Операта първо пробва да се свърже без да ме пита в wi-fi, а ако няма такова тръгва с операторския интернет. Проблема е, че ако wi-fi-то е прецакано забива и не сменя автоматично на оператор. Трябва 3-4 пъти да изключа wi-fi-то и чак тогава тръгва операторския. Много е досадно! [B]Моля, ако някой знае как мога да настроя пак Операта да ме пита за свързване да каже. [/B]

3. Телефонът има навика от време на време да се отключва сам и да влиза някъде из менюто, дори и в нета е влизал. За това предполагам съм си виновен аз, защото го държа в джоба без калъф.

4. Звукът е много слаб, когато телефона е в калъф или в джоба ми. Предполагам , че много лесно се запушва високоговорителя.

Един път се наложи да направя няколко снимки и не е нужно да казвам, че положението е плачевно. Сравнявайки снимките със стария ми SE K750i. Все пак нокията няма автофокус. Но не съм изследвал детайлно камерата, защото не я ползвам. Камерата в телефона не е фактор за мен. При положение, че почти всички най-евтини цифрови апарати ще направят в пъти по-добри снимки.

За сега за това се сещам след 2-3 месеца работа с телефона. За мен си заслужаваше покупката, защото не очаквах кой знае какви функции и чудеса от него. Една добре изглеждаща слушалка с някоя и друга екстра, и батерия, която напълно ме устройва.

ПП: Извинявам се за лошия правопис.

Mr. ShInE
Регистриран: 25 окт 2011, 11:32

Мнение от Mr. ShInE » 25 окт 2011, 11:34

180 dava6 li za nokia C3-01 ?

Geonov
Регистриран: 28 ное 2005, 14:43

Мнение от Geonov » 08 ное 2011, 10:54

Някой знае ли как се изключва автоматичното заключване на дисплея?
На настройките за автоматично заключване е off, но пак си се заключва.
Адски е досадно когато си слушаш музика и искаш да смениш песента примерно, да трябва да отключваш, да влизаш в менюто на плеяра и т.н.
Има ли начин плеяра да стой на дисплея и той да не се заключва?

dend1
Регистриран: 11 мар 2009, 22:58

Мнение от dend1 » 10 ное 2011, 13:54

a eventualno nqkoi da razbra kade e akselerometara ? i za6to ne raboti

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 10 ное 2011, 14:36

Явно е въпрос, щом има въпросителен знак. Обаче не е написано на език, който може да се чете.

Отговори