Мен ако питаш, и за 5800 се чудя как няколко милиона си го купиха за нула време. Вярно е много хубав ама само хубостта не може да компенсира боклучавостта му. Рекламата и стадния принцип правят чудеса и спасяват лидерството в пазара... тъпо, но факт.
Колкото за E71 - наистина грозна тава, на всичко отгоре процесорът и е същия като на невзрачния ми 6290... няма начин да си го купя трезвен.
E71x
-
- Регистриран: 31 юли 2009, 00:20
Re: Nokia E71x
Направих си регистрация за да си кажа и аз мнението:)
Не знам колко е бизнес и колко не е ,но прилича на елка(калкулатор) и ако го извадя от джоба си ще се чувства като даскал по математика:D:D .Колкото и да е добър един трактор си оства на външност трактор 5800 пред този трактор е като ферари поне като визия. 5800 е хит на пазара това не може да се получи само с реклама ,телефона хич не боклучав зависи как го ползваш и какво му инсталираш !!!
Не знам колко е бизнес и колко не е ,но прилича на елка(калкулатор) и ако го извадя от джоба си ще се чувства като даскал по математика:D:D .Колкото и да е добър един трактор си оства на външност трактор 5800 пред този трактор е като ферари поне като визия. 5800 е хит на пазара това не може да се получи само с реклама ,телефона хич не боклучав зависи как го ползваш и какво му инсталираш !!!
momcheta ne razbiram mnogo ot telefoni...no da vi pitam sega shte si vzimam e71x i poneje prochetoh che e samo za AT&T ta se pritesnih - nali nqma da ima problem da se razkodira i da si go polzvam i tuk ?
mersi
mersi
-
- Регистриран: 13 мар 2010, 23:41
никакъв проблем при разкодирането няма да имаш,ще работи безпроблемно и меню на български можеш да сложиш
Писането на кирилица е задължително!
mod edit: vladovn
mod edit: vladovn
Абсолютно си прав! Този телефон е с отвратителен външен вид - същинска ел-ка хахаха. Просто Нокия малко са се изложили с този модел! И много забиват!