E72
Re: Nokia E72
Здравейте,
Някой може ли да ъпдейтне статуса с input language Български?
Новите FW разрешиха ли проблема или не?
Гледам, че Навифирм-а открива някакъв Глобул FW pack.
Предполагам, че и руския FW pack ще свърши работа иначе?
Някой може ли да ъпдейтне статуса с input language Български?
Новите FW разрешиха ли проблема или не?
Гледам, че Навифирм-а открива някакъв Глобул FW pack.
Предполагам, че и руския FW pack ще свърши работа иначе?
Явно вече няма интерес към модела... Все пак за някои хора, които още са му фенове или биха станали:
Току що го флашнах с руския фирмуер, има си Writing Language Russian, демек може да се пише на кирилица, 71.004 е версията. Друг е въпросът как ще си нацелвате буквите, ако не са изпринтени на бутоните, но по-добре от нищо.
Току що го флашнах с руския фирмуер, има си Writing Language Russian, демек може да се пише на кирилица, 71.004 е версията. Друг е въпросът как ще си нацелвате буквите, ако не са изпринтени на бутоните, но по-добре от нищо.
След няколко часа тестване бих казал, че няма файда от кирилицата, нито е фонетична, нито е БДС... Трудно се свиква, засега най-доброто решение продължава да си бъде страхотната руска програмка Translit....
Вече 1 седмица се занимавам с този телефон. Като цяло съм впечтлен въпреки, че като модел поостаря. Работи бързо, навигацията е безплатна, в интернет се работи добре. Но наи-голямото предимство му е кристалния звук при разговор. При никой друг телефон не съм срещал такъв звук. Батерията е голяма и издържа 3 дни при постоянно човъркане, а инае може да изкара почти седмица ако не се говори много. Камера не ми трябва, кирилица също. Исках качествен разговор и добра батерия за повече автономна работа и смятам,че ще ми върши работа.
Споделете мнение за здравината на телефона. Корпуса метален ли е или пластмасов. Понася ли изпускане на земята?
здравейте,
понеже ми се налага да говоря много по телефона и батерията ме издържа 6-6,5 часа,но в спецификацията на телефона пише,че времето на разговор е 12 часа!телефона ми е на близо 2 месеца.може ли да са ми го дали с ненова батерия,защтото ми го даде от витрината а не от неразпечаатана кутия!някой може ли да сподели мнение по вапроса?
благодаря прадварително
понеже ми се налага да говоря много по телефона и батерията ме издържа 6-6,5 часа,но в спецификацията на телефона пише,че времето на разговор е 12 часа!телефона ми е на близо 2 месеца.може ли да са ми го дали с ненова батерия,защтото ми го даде от витрината а не от неразпечаатана кутия!някой може ли да сподели мнение по вапроса?
благодаря прадварително
Взех си го преди 4-5 дни.Голямо четене падна -голяма работа преди да реша-та Н8 ли не беше,та Е6 ли,та HTC-та и други.Не съм за тъчскрийн,това поне разбрах./Ха съм решил среднощ да бръкна в джоба и да река-"Ало"-ха съм го счупил от нерви тоя тъч ./
Е 72 - Ползвам го за слушалка,музичка и това е.Батерията още не е паднала/вечер го изключвам обаче/-говоря 10-20 мин на ден/ -хубав звук вади при разговор,камерата става горе-долу,малко дразни тоя сензорен пад-сменя ми екраните при минимален допир,мама му мръсна,ама на-това е..:)Нямаше 6700 в Глобул,иначе щях да взема него.Съвета ми към всички "лутащи" се като мен в избора-гледайте да ви върши работата за която сте го взели-всичко друго е мода и чики-рики.
Някой да предложи Блутут сносна слушалка за модела-30-50 лв,да говоря дорде шофирам,че Гестапо дебне по улиците.(woo)
Живи и здрави!
Е 72 - Ползвам го за слушалка,музичка и това е.Батерията още не е паднала/вечер го изключвам обаче/-говоря 10-20 мин на ден/ -хубав звук вади при разговор,камерата става горе-долу,малко дразни тоя сензорен пад-сменя ми екраните при минимален допир,мама му мръсна,ама на-това е..:)Нямаше 6700 в Глобул,иначе щях да взема него.Съвета ми към всички "лутащи" се като мен в избора-гледайте да ви върши работата за която сте го взели-всичко друго е мода и чики-рики.
Някой да предложи Блутут сносна слушалка за модела-30-50 лв,да говоря дорде шофирам,че Гестапо дебне по улиците.(woo)
Живи и здрави!
Има нещо гнило тук,не може да кара няколко часа батерията на телефона. Тя може да изкара при интензивна употреба дори 4 дни. Иначе телефона не се плаши от много разговори. Батерията му е голяма, но има значение и дали 3g мрежата ти я показва. В GSM режим държи повече. А в двойния режим е по малко.
Извинявам се за неуточнението.Значи 6-6,5 часа са време на разговори,пък аз ги изговарям за 3-4 дена,толкова ме изкарва.Изключил съм всичко излишно и съм само на режим GSM! Нито игри нито интернет, нищо друго не ползвам!
Ами това е добре, нормално е,тогава се падат по повече от един час говорене на ден. Малко телефони от по висок клас могат да се похвалят с такова постижение да не кажа почти никой. Аз купих скоро Е7 и трябва с мен да нося постоянно кабел или зарядно да го зареждам, което ме дразни. За сега от нокиа си остават най-удобни,практични и стабилни Е72 и Е6-телефони за говорене и много полезни функции!