N9
Re: Nokia N9
За съжаление не мисля, че ще дойде във България.
Иначе много бих се замислил да го взема, но ме спира това, че няма да има поддръжка(или ще е много ограничена) - вече се опарих с Н900...
Иначе много бих се замислил да го взема, но ме спира това, че няма да има поддръжка(или ще е много ограничена) - вече се опарих с Н900...
-
- Регистриран: 11 сеп 2010, 14:19
За съжаление една от лошите новини е,че дори и с Мozilla Firefox(Fennec) браузъра,Nokia N9 няма флаш съпорт,въпреки изявленията на хора от Нокия,че фенек ще поддържа флаш!
Може да видите това разочарование на следното видео:
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8-rBI4okub0[/Youtube]
Може да видите това разочарование на следното видео:
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8-rBI4okub0[/Youtube]
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
А не знам защо толкова искате този браузър да има флаш,след като е толкова тромав и муден. Вградените браузъри на всички ОС е в пъти по-добри.
[Quote]Само да бяха сменили този meeGo с Android[/Quote]
От лично ползване на Маемо (преди МееГо) мога да ти кажа, че беше много по-добра и интуативна спрямо Андроид. Единственият минус е малкото програми, но мога да кажа, че бяха много качествени и добре написани. А и има форум с много потребители, които са много по-навътре в софтуера, отколкото в който и да вземеш форум на Андроид и АйОС.
Та съм абсолютно сигурен, че Меего е по-добра система от Андроид, но за съжаление няма да я видим развита - поради много причини.
От лично ползване на Маемо (преди МееГо) мога да ти кажа, че беше много по-добра и интуативна спрямо Андроид. Единственият минус е малкото програми, но мога да кажа, че бяха много качествени и добре написани. А и има форум с много потребители, които са много по-навътре в софтуера, отколкото в който и да вземеш форум на Андроид и АйОС.
Та съм абсолютно сигурен, че Меего е по-добра система от Андроид, но за съжаление няма да я видим развита - поради много причини.
-
- Регистриран: 30 окт 2008, 10:29
Може и да портнат някакъв Андроид за него.
Който иска, може да си го поръча от амазон. 619 евро е обаче..
http://www.youtube.com/watch?v=_PsmuujFdlc&feature=player_embedded#!
Интересно видео за тест лабораториите на Нокиа.
Интересно видео за тест лабораториите на Нокиа.
Хммм,аз отдавна съм спрял да споря със S^ и като цяло Nokia феновете.На практика,жив ще те изядат ако не си съгласен с тях,че Nokia и S^ са най-добрите a.k.a. мерцедеса на телефоните,което само потвърждава моето твърдение,че в България,чалгата и Nokia винаги са на мода.
-
- Регистриран: 05 яну 2011, 17:04
[Quote]
Иначе много бих се замислил да го взема, но ме спира това, че няма да има поддръжка(или ще е много ограничена) - вече се опарих с Н900... [/Quote]
Точно от теб jorjino не очаквах да кажеш това при условие че си ползвал н900,посочи една причина по която човек да избери друга OS
Иначе много бих се замислил да го взема, но ме спира това, че няма да има поддръжка(или ще е много ограничена) - вече се опарих с Н900... [/Quote]
Точно от теб jorjino не очаквах да кажеш това при условие че си ползвал н900,посочи една причина по която човек да избери друга OS
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Това,че нямало да има подръжка,не съм съгласен. Ще има и то със сигурност ъпдейти. Пример с Н900,имаше 3 официални ъпдейта от Нокиа.