E6
-
- Регистриран: 16 фев 2006, 19:30
Re: Nokia E6
Абе хорица , вие поне разбирате Симбиани , Андроиди - прехввалени .... имам Нокиа Ц7 И Ц6 ама бъгавата на ц6 ме убива .... 2 дена пък ако говориш и 1 ден не издържа.... Да го сменя ли с Този или Е7 и ли Галакси С2 ..... имам възможност и за 3 те .... ма пък не ми тряя мега-мощен телефон който отваря страницата за милисекунда , като мога да си изчакам симбиана 1 секунда и да си заредя колата спокоино с тия 500 лв отгоре хаха , Отплеснах се ... някой ще сподели ли мнение ??
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
[Quote]2 дена пък ако говориш и 1 ден не издържа[/Quote]
голям мохабет - ако можеш да обясниш този феномен - говориш два пък държи един.
голям мохабет - ако можеш да обясниш този феномен - говориш два пък държи един.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
- Регистриран: 16 фев 2006, 19:30
Говоря за батерията нa C6 ОТВОРКО .. ПИТАХ ЗА МНЕНИЕ НЕ ЗА ПОПРАВКИ ;)
И аз го имам 2-3 месеца :) Но не мога да влизам в "Интернет" пробвам пробвам не става и ми излиза:" Браузърът не може да се свърже с уебсайта". :( (angry) Защо не влиза не мога да разберааааа :X ???? Моля помогнете ми.. тези които имат телефонааа :D
Понякога ги прави тези номера ако си запаметил адрес във favorites и се пробваш на нов wi-fi да се вържеш. Оправя се като през wi-fi scanning-a на хоум-скрийна потърсиш безжична мрежа , влезеш в интернет, след това излезеш и наново се пробваш с фейворитс или директно да пишеш адрес.
При всички положения обаче трябва да рабори през grps или 3g.
При всички положения обаче трябва да рабори през grps или 3g.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Изтегли си опера мини и проблема ти е решен.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
Здравейте,искам да попитам тези които притежават телефона да кажат впечатление и понеже и на мен доста ми допада като цяло и ми предлагат два варианта единия е финландски и има и кирилизирна клавиатура а втория е китайски без кирилица,питам понеже ми казват,че финландските давали дефекти и ми препоръчват да взема китайския,моля запознатите да ме насочат в правилния избор,Благодаря предварително!:)
Имам финландски от 2 месеца,за сега няма проблеми ;) Според мен по-добрият вариант.
Здравейте,искам да попитам мога ли да си сложа БГ меню на нокиата ми е6 и по какъв начин,Благодаря предварително :)
https://www.youtube.com/watch?v=hKvCK-Ue9Lc
Някой да се е пробвал да пуска онлайн радио m3u формат ? До сега удрям на камък с подкарването.
Някой да се е пробвал да пуска онлайн радио m3u формат ? До сега удрям на камък с подкарването.