Lumia 710
Nokia Lumia 710
Без слот за допълнителна памет малко кофти.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Nokia Lumia 710
То само това да беше...
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
И за големите дискети няма флопи какво ще правим? :D
-
- Регистриран: 03 авг 2006, 20:11
нормално, WP7 в хардуерните изисквания е да няма слот за карта памен,единственият,който има ,но тя не е обявеня е Омниа 7 ;)
иначе телефона е (no)(no) се пак НОКИА кво друго да очакваме (no)(no) (beer):D
иначе телефона е (no)(no) се пак НОКИА кво друго да очакваме (no)(no) (beer):D
Почти всички телефони с ВинФоне 7 имат сд карти и слот за такива, ама се намира под задния капак и има гаранционна лепенка... за да не се пипа.... ама няма откъде да знаете.... щото за приказки хора мнооого, ама за работа или поне да се прочетат спецификациите малко.....
И в маркета на Микрософт вече съществуват почти всички свестни програми от маркета на гугъла и Ейпъл....
Успех на Нокия и Микрософт... качествен хардуер с качествен софтуер!
И в маркета на Микрософт вече съществуват почти всички свестни програми от маркета на гугъла и Ейпъл....
Успех на Нокия и Микрософт... качествен хардуер с качествен софтуер!
скрити слотове за карти имат почти всички модели от първото поколение.
новите са с вградена памет, която е много по-бърза.
новите са с вградена памет, която е много по-бърза.
Абе ходете се си заврете Ishit-тите и Акодроидите и спрете да пишете глупави коментари. Телефонът е много добър и би ти дал всичко това, което може да ти предложи един съвременен смартфон + WindowsPhone, който според мен е най-добрата ОС. Красив облик + Xbox Live, какво повече да искаш. Аз съм доволен от работата на Nokia и Microsoft и с удоволствие ще си взема един от двата модела, който изкараха. И още нещо - като не ви харесва Nokia(станно защо) мястото ви не е тук! Има си раздел "Нагризана Ябълка", "Прахосмукачки" и т.н. ;)
P.S. Относно слота от Microsoft ти предлагат долълнителни 20 GB лично пространство в SkyDrive, така че комбинацията от 8 вградени(които са ти предостатъчни, настоящият ми телефон е с 8, от които имам 4 свободни) + 20 онлайн е напълно достатъчна! 8)
P.S. Относно слота от Microsoft ти предлагат долълнителни 20 GB лично пространство в SkyDrive, така че комбинацията от 8 вградени(които са ти предостатъчни, настоящият ми телефон е с 8, от които имам 4 свободни) + 20 онлайн е напълно достатъчна! 8)
странен пост при положение че на всички е известно че уиндоус е най-изостаналата система при телефоните. ако някой иска да му обясня подробно нека пише. накратко няма предна камера, т.е. видео разговори, няма usb on the go, няма тв изход камо ли hdmi, едноядрен процесор....... нокиа шегувате ли се с нас?
А бе, vanko11595, ти нормален ли си ?! Не искам да се заяждам, но пиша този пост за ВСИЧКИ вас, които ПОСТОЯННО пишете коментари за различните Нокии, за да обиждате, намирате кусури и прочее .. Значи, първо - някои от вас да не би да е мениджър на някоя световно-известна компания или пък да е в Борда на директорите на някоя такава ? Вие до каква степен си мислите, че разбирате от бизнес, до колко ви е позната тази материя ? Телефоните, които НАЙ-ВЕЛИКАТА марка на всички времена (Нокия) произвежда, са пуснати след прецизни изчисления именно на хора от компанията, разбиращи от бизнес, които са изчислили всеки един детайл относно: цена-качество, група потребители, които биха ползвали апаратите, конкуренти в класа си .. Така че относно какво има телефона и какво не, ти и който и да е "разбирач" като теб, не сте критерии .. Второ, какво й е на WP7 ?!? Да, няма НАПЪЛНО БЕЗСМИСЛЕНИТЕ ДЕСЕТКИ приложения за деца на възраст ДО 12 годинки, тип "Talking Tom" например или пък МИЛИОНИТЕ еднакви игрички например в AndroidMarket .. Това е една напълно сериозна и качествена OS, съчетаваща в себе си удобство, СТИЛ, огромни възможности за работа и разбира се забавление, просто в нея не се набляга на забавление, както при Android да речем, защото се очаква и по-сериозни потребители да я ползват .. А относно самия телефон - Lumia 710, мисля, че е страхотен. Да, процесора му е едноядрен, но пък е 1.4 GHz .. Какъв е да речем процесора на "ВЕЛИКИЯ" iPhone 4, по добър ли:| Или пък на първият Galaxy S ..:X За това като не ви харесват телефоните на Нокия (незнайно защо) просто не пишете тук, смешни сте(whistle)