Lumia 800

jamess
Регистриран: 15 окт 2009, 21:35

Re: Nokia Lumia 800

Мнение от jamess » 31 окт 2011, 14:18

Абе ходете се си заврете Ishit-тите и Акодроидите и спрете да пишете глупави коментари. Телефонът е много добър и би ти дал всичко това, което може да ти предложи един съвременен смартфон + WindowsPhone, който според мен е най-добрата ОС. Красив облик + Xbox Live, какво повече да искаш. Аз съм доволен от работата на Nokia и Microsoft и с удоволствие ще си взема един от двата модела, който изкараха. И още нещо - като не ви харесва Nokia(станно защо) мястото ви не е тук! Има си раздел "Нагризана Ябълка", "Прахосмукачки" и т.н.

P.S. Относно слота от Microsoft ти предлагат долълнителни 20 GB лично пространство в SkyDrive, така че комбинацията от 16 вградени(които са ти предостатъчни, настоящият ми телефон е с 8, от които имам 4 свободни) + 20 онлайн е напълно достатъчна!

Crazy Heart
Регистриран: 21 дек 2007, 14:17

Мнение от Crazy Heart » 31 окт 2011, 15:39

Супер е телефона, въпреки, че е малко по тежък от колкото ми се щеше. Не съм фен на Win7 но е доста прилично устройство!

В@НК0
Регистриран: 18 окт 2011, 08:46

Мнение от В@НК0 » 31 окт 2011, 15:46

Лично мен телефоните с уиндоус на нокиа не ме впечатляват с нищо, сравнени с конкурентните на самсунг и htc. А пък сравнението с други ОС (даже със симбиан) е невъзможно.

edis_feyziev
Регистриран: 18 яну 2007, 11:48

Мнение от edis_feyziev » 01 ное 2011, 00:16

Нокия не биха оставили телефоните си без слотове според мен. Те винаги се стремят да направят мултифункционален телефо, който има абсолютни всички възможни глупости които са нужни на човека. Като Н8, трансмитер и куп други неща. Последният ми телефон със екстри беше сензацията на ХТЦ а преди него н8 и сега след като съм с 8800 и от няколко дена имам нуждата да сърфирам и ползвам камерата наистина ми е нужен телефон като Н8 с WP7

В@НК0

Мнение от В@НК0 » 01 ное 2011, 00:53

странно ми е какво би ти дал wp7 пред симбиан и N8 по-скоро минуси има. незнам защо мислиш си мислиш противното.

InLine
Регистриран: 04 фев 2006, 11:26

Мнение от InLine » 01 ное 2011, 14:21

Вече я има в ибея = 480 лири.....

Symbian__
Регистриран: 06 фев 2011, 18:13

Мнение от Symbian__ » 02 ное 2011, 10:51

А бе, Vanko, ама ти си навсякъде с твоите "професионални мнения":D:D Да, N8 е страхотен телефон, това е факт !! Но да кажеш, че е по-добър от Lumia 800:X Кое, процесорът му ли е по-добър:| Или може би батерията ? FAIL !! Виж, разгледай, прочети, научи .. и тогава коментирай ;)

Symbian__

Мнение от Symbian__ » 02 ное 2011, 12:27

Е по твойта логика, ти пък се ловиш за камерата:D Какво, ти професионален фотограф ли си(woo) Купи си истински професионален фотограф тогава, бе(whistle) Нима обикновен потребител, който обича да прави снимки с телефона си, но не е професионалист, ще долови толкова голяма разлика между 8 и 12 мегапиксела ли:| Не става въпрос за сравенение между 3.2 и 12 мегапиксела например, я се стегни:D А от процесора зависят мн неща като скорост да речем(whistle) Те са вече доловими за всички;) И какво ти си компетентен по ОС и казваш, че WP7.5 е лоша ли(woo) :X

В@НК0

Мнение от В@НК0 » 02 ное 2011, 12:56

[Quote]И какво ти си компетентен по ОС и казваш, че WP7.5 е лоша ли[/Quote]

Виж какво симбиан пак ти казвам, че трябва почетеш малко преди да пишеш. компанията уиндоус наскоро сключи лицензионно споразумение със самсунг, а преди това с htc. по силата му самсунг и htc се ЗАДЪЛЖАВАТ да правят телефони с уиндоус, а майкрософт им предоставя патентни права. Наблегни на думата "задължават". това означава, че производителите са принудени да правят уиндоус телефони, а не ги правят защото потребителите го искат. Сам си отговори колко добра система е уиндоус. Освен това сигурно не знаеш, но уиндоус взима такса за всеки продаден андроид телефон и всъщност изкарва повече пари от андроид отколкото от собствената си система. Така че ако си достатъчно интелигентен ще си отговориш сам на въпроса колко добра ос е уиндоус и дали нокиа че имат успех с нея. освен това този UI с квадрати и кутии направо ме отблъсква.

Symbian__

Мнение от Symbian__ » 02 ное 2011, 13:05

Добре ок, това не го знаех, да(yes) И да, сега ми е ясно, че не я правят, защото потребителите искат, а защото са задължени, ок това го разбрах прав си(yes) НО .. купувачите й задължени ли са да я купуват ? Да, не е най-продаваната ОС, но пък си има своите последователи нали;) А и това, че hTC и Samsung са задължени да я използват не заради потребителите си, а заради договорите, които са сключили, прави ли я пък чак толкова лоша ? Да, не е най - добрата, не искам да разбираш, че я подкрепям понеже ми е любима, не е така .. И аз я ползвам по- малко в офиса с едно служебно Trophy и имам забележки .. Но съгласи се с мен, това, че аз или ти не я харесваме, не я прави пълен боклук нали така;)

Отговори