C7

konstruktor
Регистриран: 25 юни 2006, 19:28

Re: Nokia C7

Мнение от konstruktor » 08 юли 2011, 13:54

Направи ми впечатление, че в борсата за този телефон има оферта от[B] luxmobileBg.com[/B] на цена 219 лв, при това дават, че телефона е нов! Възможно ли е това? няко купувал ли е от тази фирма, и дали няма нещо гнило тук? цената е 2 пъти по-ниска от тези за нов телефон!
Може би въпроса не е затук, но не намерих къде да го пусна на друго място!

Plamen20
Регистриран: 14 дек 2005, 11:29

Мнение от Plamen20 » 08 юли 2011, 17:48

Така е но човека е написъл реплика така че точно той си е едни нормален телефон.

Sonriso
Регистриран: 06 апр 2011, 19:13

Мнение от Sonriso » 10 юли 2011, 23:09

Можете ли да ми кажете Нокиа Ц7 с 2 сим карти ли ?!

santo75
Регистриран: 23 юни 2011, 16:56

Мнение от santo75 » 11 юли 2011, 18:20

всички тук се набедени майстори като не разбирате не коментирайте телефона се оправи смених си чипа на сим картата и сега е добре ако аз не сам виждал нещто няма да коментирам само кажете как се махат тези човечета на дисплеиа

rado243
Регистриран: 07 фев 2006, 11:30

Мнение от rado243 » 04 авг 2011, 16:48

Да буе,даже ще има Ц77 с три и ТВ:D:D:D:D

jyllie7
Регистриран: 03 сеп 2011, 16:44

Мнение от jyllie7 » 03 сеп 2011, 16:57

имам този телефон от вече почти 4 месеца и да си призная съм много доволна! телефона не е от България може би затова повечето от дефектите за които вие пишете липсват или просто така си мисля аз не знам.. изтървала съм го един път докато гледах филм на бетон поодраска се малко обаче не мръдна филма продължи да си върви и всичко да си е наред.. мой съвет: не го вземайте от друга държава защото разкодирането е безумно скъпо попаднах на места в които ми искаха 160 лева а да не говоря в оторизиран магазин на на нокиа дори не предлагаха подобна услуга.. но аз естествено си го върнах в Англия и там ми го разкодираха за 10 паунда :) имам забележки към браузъра можеха и още да се постараят за него тромав е на моменти.. саунда ми допадна тъй като на мен повече от това не ми трябва.. камерата е супер цветовете също видеото е с невероятно качество (направи ми впечатление че вечер видеата изглеждат по-добре) като изключим факта че няма фокус всичко си му е 6.. снима си перфектно просто отблизо няма как да стане номера става една размазана снимка пък и всичко е част от дизайна ако имаше фокус щеше да има изпъкнала част на корпуса и да се обърка работата :) батерията си държи симбиана е супер дизайна перфектен звука по време на разговор също :) като цяло съм много приятно изненадана тъй като имам познати които си взеха същия от България но хвърлиха много пари за пълни боклуци.. имам чувството че всеки един модел с7 в България е реплика.. забелязах също че когато инсталирам пратените настройки от оператора за браузъра той той тогава стана бавен преди това си работеше абсолютно нормално така че ако се чудите какво му има пробвайте да премахнете тези настройки и вижте как работи ;) това е от мен :)

rvasev
Регистриран: 15 дек 2010, 02:00

Мнение от rvasev » 10 окт 2011, 01:24

някой може ли да ми каже как да си инсталирам flash player за да си гледам клипове от Vbox7 ???

Boixos Nois
Регистриран: 30 яну 2006, 21:00

Мнение от Boixos Nois » 10 окт 2011, 09:18

[Quote]имам чувството че всеки един модел с7 в България е реплика.. забелязах също че когато инсталирам пратените настройки от оператора за браузъра той той тогава стана бавен преди това си работеше абсолютно нормално така че ако се чудите какво му има пробвайте да премахнете тези настройки и вижте как работи това е от мен[/Quote]
По-голяма глупост от това не сън виждал. Много ти е силно чувството,просто пишеш пълни глупости и фантазии.

munitis32
Регистриран: 20 окт 2011, 16:49

Мнение от munitis32 » 20 окт 2011, 16:53

Имам проблем с wlan мрежата ми у дома,след като кликна на нея тя започва да се свързва,зарежда и ми пише неуспешна парола,а незнам от къде да я впиша,тъй като никъде не иска(или по аз незнам).Помогнете със съвет .

Metsanat
Регистриран: 16 ное 2010, 17:26

Мнение от Metsanat » 03 ное 2011, 17:44

Пиша Ви във връзка със втория ми апарат също Nokia но c7.
>
>Сутринта възникна следния проблем. Опитах се да си вляза в телефона, но ми даде че паметта е пълна, и трябва да изтрия нещо. Странното е че всичко ми е в картата памет, а паметта на телефона трябва да ми е празна. Рестартирах го като извадих картата памет, но отново ми даде същия проблем. В С-на телефона имам 214 КВ, а в Е 7 GB,това при извадена външна карта памет. Когото вляза в опцията за изтриване за да освободя място, от менюто ми излиза папката с , музика, клипове и игри но там нямам нищо. Можете ли да ми кажете как да отстраня проблема. Предрави

Отговори