701
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
Re: Nokia 701
Малко ще олесня работата,нокиата или experia е по-подходящо за сърфиране и кой има повече приложения
-
- Регистриран: 29 дек 2005, 15:14
Някой да има инфо кога (и къде) в БГ ще се появи тази Нокиа в цвят amethyst violet (един от официалните цветове) ? 8)
За тези няколко седмици има ли човек който да сподели и негативни неща за този телефон. Имам предвид при ползването му.
Да, незнам защо този "HD звук" при говорене по телефона е направен така! Понякога не се разбира какво точно ми говорят,нищо общо с другите нормални телефони.Също така нали уж има втори микрофон за редуциране на околния шум... това също пречи,тъй като ако не си го държа с ръката на ухото както си е,ами примерно да си го сложа на рамото за да ми са свободни ръцете отсреща не ме чуват почти. Всичко друго е перфектно, но точно тези неща (все пак телефона го ползваш за да звъниш) за мен са много голям недостатък. Само да имаше начин да се оправи това или да му изключиш тази HD функция... :(
Странно наистина :|
Пробвали с други апарати от същият модел. Да не би проблема да е само в този телефон.
Пробвали с други апарати от същият модел. Да не би проблема да е само в този телефон.
Вие нещо яко се бъркате като гледам...:)
Човека веднъж се оплаква от това което чува в слушалката, а после и от това което чуват другите от отсрещната страна.
Първото е свързано с микрофоните и апаратите като цяло на тези с които говори а не с неговия "хд глас" така да се каже, освен ако говорителчето на слушалката не прави проблеми като цяло.
Не става ясно дали тези с които говори имат телефони с поддръжка на "хд глас" и дали е пробвал различни мрежи с различни устройства и т.н.
Това че, не те чуват като отдалечиш телефона е нормално, все пак има системи за подтискане на шума, пробвай да говориш на шумно място и ще оцениш тази екстра.(cyber)
Човека веднъж се оплаква от това което чува в слушалката, а после и от това което чуват другите от отсрещната страна.
Първото е свързано с микрофоните и апаратите като цяло на тези с които говори а не с неговия "хд глас" така да се каже, освен ако говорителчето на слушалката не прави проблеми като цяло.
Не става ясно дали тези с които говори имат телефони с поддръжка на "хд глас" и дали е пробвал различни мрежи с различни устройства и т.н.
Това че, не те чуват като отдалечиш телефона е нормално, все пак има системи за подтискане на шума, пробвай да говориш на шумно място и ще оцениш тази екстра.(cyber)
-
- Регистриран: 26 авг 2008, 12:39
Здравейте, от вчера имам този телефон,засега ми харесва....но днес ми излезня някакъв ъпдейт на софтуера и го ъпдейтнах и сега нямам българско меню...някаква идеа как да го оправя? просто с новия ъпдейт изчезна и българския език
Специално отидох в магазин,за да пробвам друг 701. "Проблема" е същия.
"Не става ясно дали тези с които говори имат телефони с поддръжка на "хд глас" и дали е пробвал различни мрежи с различни устройства и т.н."
- Тези, с които говоря не са с HD глас. Аз съм на Мтел и с който и да говоря и от другите оператори разлика няма.
"Това че, не те чуват като отдалечиш телефона е нормално, все пак има системи за подтискане на шума, пробвай да говориш на шумно място и ще оцениш тази екстра.(cyber) "
- Да прав си,но аз не си го отдалечавам телефона а си го притискам с рамото към ухото... разликата е само някакъв минимален градусов ъгъл!?
Това е, просто казах единствените негативи които имам към телефона.
П.С. Аз update-a на телефона го направих седмица, след като си взех телефона и не ми изчезна БГ менюто. Update-a, който беше пишеше, че е за по-добра производителност (без никакви други видими разлики).
"Не става ясно дали тези с които говори имат телефони с поддръжка на "хд глас" и дали е пробвал различни мрежи с различни устройства и т.н."
- Тези, с които говоря не са с HD глас. Аз съм на Мтел и с който и да говоря и от другите оператори разлика няма.
"Това че, не те чуват като отдалечиш телефона е нормално, все пак има системи за подтискане на шума, пробвай да говориш на шумно място и ще оцениш тази екстра.(cyber) "
- Да прав си,но аз не си го отдалечавам телефона а си го притискам с рамото към ухото... разликата е само някакъв минимален градусов ъгъл!?
Това е, просто казах единствените негативи които имам към телефона.
П.С. Аз update-a на телефона го направих седмица, след като си взех телефона и не ми изчезна БГ менюто. Update-a, който беше пишеше, че е за по-добра производителност (без никакви други видими разлики).
-
И на мен ми изписа така и че с ъпдейта ще стане по-бърз и некви такива...той тела сам си го беше дръпнал аз само го инстал...ще търся помощ в Глобул освен...:)
-
Ако му дам bаckup дали няма да се върне стария софтуер? Или по някакъв друг начин?
Не стана отново има само английски руски и казашки или нещо подобно...
Не стана отново има само английски руски и казашки или нещо подобно...