N9
Re: Nokia N9
Xaxaxaaaa , кои били недостатъците на кит-аи-фона :D:D:D , чакай че чак синът ми се разсмя :D:D:D , както съм я подкарал , да те светна , марката за телефона е толкова важна , колкото велосипедите за мечките :D важно е какво умее нещото в ръцете ти , не какво пише на стъклото му !
-
- Регистриран: 05 яну 2011, 17:04
[Quote]
Xaxaxaaaa , кои били недостатъците на кит-аи-фона , чакай че чак синът ми се разсмя , както съм я подкарал , да те светна , марката за телефона е толкова важна , колкото велосипедите за мечките важно е какво умее нещото в ръцете ти , не какво пише на стъклото му ! [/Quote]
Човек не ти ли омръзна да се пишеш коментари за тел. Разбрах вече че н9 не струва,още по-хубаво че си се отървал отделно свърши делото си като съвестен гражданин да предупредиш дезориентиралите се в мъглата от предлагане на смартофони че н9 става само за тоалетната.Все пак пишеш под графа Н9,и ако нямаш какво да споделиш от разочарованието си от него,по-добре спри да драскаш за него,прехвърли си към феновете на iphone и samsung и ги кълни и или ги възхвалявай там.
Xaxaxaaaa , кои били недостатъците на кит-аи-фона , чакай че чак синът ми се разсмя , както съм я подкарал , да те светна , марката за телефона е толкова важна , колкото велосипедите за мечките важно е какво умее нещото в ръцете ти , не какво пише на стъклото му ! [/Quote]
Човек не ти ли омръзна да се пишеш коментари за тел. Разбрах вече че н9 не струва,още по-хубаво че си се отървал отделно свърши делото си като съвестен гражданин да предупредиш дезориентиралите се в мъглата от предлагане на смартофони че н9 става само за тоалетната.Все пак пишеш под графа Н9,и ако нямаш какво да споделиш от разочарованието си от него,по-добре спри да драскаш за него,прехвърли си към феновете на iphone и samsung и ги кълни и или ги възхвалявай там.
[Quote]Да не споменавам за стотици дребни дразнещи неща, като например след отключване на телефона,задължително се минава през празен дисплей с фототапет!тоест още няколко досадни,излишни движения за да стигнеш до меню..[/Quote]
?
Друга ОС освен МееГо ползвал ли си? Понеже и при тях, като натиснеш копченцето за отключване, се налага да минеш през някакъв локскрийн правейки още едно движение... излиза, че и иОС и Андроид са дразнещи :) .
Единственото, което си спомням да се отключва директно беше s60v5. Сега не знам как е при Симбиан, че отдавна не съм ползвал.
?
Друга ОС освен МееГо ползвал ли си? Понеже и при тях, като натиснеш копченцето за отключване, се налага да минеш през някакъв локскрийн правейки още едно движение... излиза, че и иОС и Андроид са дразнещи :) .
Единственото, което си спомням да се отключва директно беше s60v5. Сега не знам как е при Симбиан, че отдавна не съм ползвал.
отключването става с двойно почукване на екрана. това е опция, която трябва да се активира в настройките.
може да се модифицира и да се отключва с двойно натискане на бутона за заключване.
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oktOwsnPWIw[/Youtube]
може да се модифицира и да се отключва с двойно натискане на бутона за заключване.
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oktOwsnPWIw[/Youtube]
Мисля,че друг е подхванал тази тема...ако си забелязал , а ако ти пречи да четеш мнения- не го прави , за други -те са полезни !
Аз пък си взех Nokia E6, но сега искам N9 :)
http://vivacom.bg/bg/residential/devices/section/mobilni_telefoni/view/nokia_n9_00/offers
вече и от vivacom
вече и от vivacom
Днес го разгледах във VIVACOM, много е интересен телефона.