701
-
- Регистриран: 26 авг 2008, 12:39
Re: Nokia 701
Взех го от тук...От Тоби Бг...
Привърженик съм на 701, страхотен дизайн, производителност, яркост на екрана, потенциал на батерията, трансмитер, RDS, NFC, др. екстри и въобще всичко необходимо за съвременен смартфон. Така че не искам да ме разбирате погрешно ;)
Но за да бъде обективен и полезен форума, трябва да казваме всички страни положителни и отрицателни(yes).
Аз също го пробвах телефона. Проведох разговори от Мтел към Мтел. Отсреща нямаха телефон с HD звук. Обясниха ми че ме чуват прекрасно. За съжаление съм напълно съгласен с колегата които пръв спомена за този недостатък. Аз с 701 ги чувах приглушено и то така че малко се изкривява нормалното звучене. Първо не познах гласа помислих че съм сбъркал номера. Освен това на моменти се затруднявах в разбирането на речта на отсрещната страна :S
Ar_mando смятам че ти също си обективен що се отнася за Нокия.Затова ценя твоето мнение. Допускаш ли този недостатък да е само при разговор между Мтел сим карти, заради HD звука които предлагат (whistle) Дали заради липсата на HD звук на отсрещният телефон не е така ясен звука ?
Пробвал ли си разговор между карти на Виваком ?
Разбира се оценявам мнението и на всички останали обективни съфорумници
(beer)
Но за да бъде обективен и полезен форума, трябва да казваме всички страни положителни и отрицателни(yes).
Аз също го пробвах телефона. Проведох разговори от Мтел към Мтел. Отсреща нямаха телефон с HD звук. Обясниха ми че ме чуват прекрасно. За съжаление съм напълно съгласен с колегата които пръв спомена за този недостатък. Аз с 701 ги чувах приглушено и то така че малко се изкривява нормалното звучене. Първо не познах гласа помислих че съм сбъркал номера. Освен това на моменти се затруднявах в разбирането на речта на отсрещната страна :S
Ar_mando смятам че ти също си обективен що се отнася за Нокия.Затова ценя твоето мнение. Допускаш ли този недостатък да е само при разговор между Мтел сим карти, заради HD звука които предлагат (whistle) Дали заради липсата на HD звук на отсрещният телефон не е така ясен звука ?
Пробвал ли си разговор между карти на Виваком ?
Разбира се оценявам мнението и на всички останали обективни съфорумници
(beer)
-
- Регистриран: 20 дек 2007, 23:30
А как мога да разбера какъв е product code, защото и на мен ми изписва, че има нов ъпдейт, но ме е страх да не прецакам нещо, ако не е бил телефонът за България(тоест пиратски)?
На телефона под батерията мисля че беше
Някой има ли впечатления какви снимки прави нокията,защото четох че не били много добри.Колебая се дали да си купя таз нокиа или xeria ray а за мене е важно коя камера е по добра
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
Има ли видеоразговор по скайп за този телефон
-
ами проверих какъв е продукт кода - рм774 , а сега как да разбера кой е
за българия и дали тоя сттава
за българия и дали тоя сттава
Не е това, продукт кода е 7 цифрен, моя беше 059H043. В момента съм още на работа и нямам много време,но по късно ще пиша тук как да си го смените и да си сложите отнови БГ меню. Вчера след 3 часа ровене из чужди форуми разбрах как става, а кой точно код е го разбрах след няколко опита, а кодовете не са никак малко :) Сега вичко е ОК и при следващ ъпдейт няма да ви изчезва БГ менюто!
-
Ааааа, да сега го проверих, моят е - 059H214, като гледам твоя, май и моя не е за БГ??
Така, сменяте си продукт кода на 059H036.
Изтегляте си Nemesis Service Suite от тук -> http://www.b-phreaks.co.uk/index.php?main_page=page_2
Свързвате телефона с USB към PC-то.
Стартирате програмата, след това я пускате да сканира за устройство (горния десен ъгъл).
След това давате на Phone Info (катринката с телефонче), след това на посредата на прозореца натискате Scan. От дясната част на Product Code избирате отметка Enable и след това долу на Read. Променяте кода на който желаете и натискате Write.
Готови сте и може да затворите програмата.
След това чрез Nokia Software Updater от сайта на Нокиа http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_EN.exe и си преинсталирате телефончето.
Надявам се е добре обяснено, успех!
Изтегляте си Nemesis Service Suite от тук -> http://www.b-phreaks.co.uk/index.php?main_page=page_2
Свързвате телефона с USB към PC-то.
Стартирате програмата, след това я пускате да сканира за устройство (горния десен ъгъл).
След това давате на Phone Info (катринката с телефонче), след това на посредата на прозореца натискате Scan. От дясната част на Product Code избирате отметка Enable и след това долу на Read. Променяте кода на който желаете и натискате Write.
Готови сте и може да затворите програмата.
След това чрез Nokia Software Updater от сайта на Нокиа http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_EN.exe и си преинсталирате телефончето.
Надявам се е добре обяснено, успех!