E6

geornnn
Регистриран: 28 юни 2011, 13:36

Re: Nokia E6

Мнение от geornnn » 18 дек 2011, 15:15

На мен вероятно е проблем,че само Нокиа признавам при положение,че има и по добри телефони от висок клас. Набелязъл съм само 2 модела този е6 и е7. Имам е72, та не мога да реша цяла седмица, понеже визуално е "същият" телефон. За нокиа е6 не съм срещнал един лош коментар, но има малък дисплей, няма фабричен AC3 кодек за звука, а е7 има невероятна клавиатура и екран и поддръжка почти на всички кодеци и формати на звук и видео. Май ще се спра на някоя изгодна оферта независимо кой модел е!

CyberFiend
Регистриран: 02 юни 2004, 11:44

Мнение от CyberFiend » 28 дек 2011, 10:53

и аз го имам телефона от около 5-6 дни, и засега честно казано не съм очарован. Ето и първите наблюдения:
1. Телефона няма холограмна лепенка на кутията. Купих го от SLOT MOBILE, и ми беше казано че е оригинален, дори произведен във Финландия. Аз последните 4-5 години телефон Nokia без холограмна лепенка на кутията не съм виждал (имал съм няколко и всички купувани от МТел).
2. BUG - мигащата светлина на централния бутон изобщо не се вижда (при пропуснати вх. повиквания или sms). Тук сагата е пълна - Nokia Care Center България знаят за проблема и NOKIA подменя безплатно цялата клавиатурка, но... трябва да си занеса телефона в магазина от който съм го купил, магазина да го занесе в официалния сервиз за БГ (Омнител???), а от там май ще го пратят в Nokia Care Center в Германия. С две думи - около месец без телефон. Да не говорим, че магазина и Омнител не са и чували за този проблем и сервизната кампания на Нокиа.
3. BUG - вчера случайно установих, че четирите бързи клавиша за Контакти, Календар и Съобщения изобщо не работях, не реагират нито на еднократно натискане, нито на продължително, Рових във софтуера, всичко си е настроено за тях, но... не работят
4. Батерията издържа чувствително по-малко от Е72 - 5 дни с много малко говорене + Nokia Messaging.

Абе май трябваше да си държа стария Е72...

geornnn
Регистриран: 28 юни 2011, 13:36

Мнение от geornnn » 30 дек 2011, 12:18

Аз взех Е7 от Sitytel, искаше ми се E6 даваха го за 460 лв, но ми трябваше по голям екран. Има си холограма на кутията,всичко си е както трябва.Финладски е телефона, всичко си работи перфектно с Symbian Anna с фонетика на български. Най-хубавото е,че си запазих Е72-ката,защото е удобен,недежден и често повече от цяла седмица не го зареждам.

az1
Регистриран: 20 окт 2011, 19:32

Мнение от az1 » 30 яну 2012, 14:32

ebati boklucite sa tia nokii

gyursaka
Регистриран: 11 ное 2006, 23:09

Мнение от gyursaka » 31 яну 2012, 07:18

Здравейте телефона го имам от няколко дена и съм мн. доволен всичко си има но едно нещо ме изненада няма си еквалайзер на муз. Плеар което е доста странно за мен досега си имах Е71 и съм нямал такив проблем бях му инсталирал няколко муз. плеара но тук...?
Въпроса ми е дали някой може да да ми даде идея от каде да си изтегля някой добър такъв , защото разбрах че приложенията за него са още доста орязани.

skiora88
Регистриран: 28 ное 2010, 08:47

Мнение от skiora88 » 31 яну 2012, 14:47

Има еквалайзер,просто не си го намерил.Като пуснеш песента да свири,натискаш: "опции" и малко по надолу в менюто ще го намериш. ;)

The All-Seeing Eye
Регистриран: 29 дек 2005, 15:14

Мнение от The All-Seeing Eye » 31 яну 2012, 15:16

[Quote]ebati boklucite sa tia nokii[/Quote]

Експертно мнение, няма спор!

gyursaka

Мнение от gyursaka » 31 яну 2012, 23:25

здр. Това за фабричните настройки на еквалайзера ги видях но нещо не ми допаднаха , имах във предвид мои лични настройки аз да си пренастроя честотния спектър...

draji
Регистриран: 12 авг 2009, 09:45

Мнение от draji » 12 мар 2012, 16:39

имам е6 от месец и мнението ми,че съпоставено цена/качество телефона си заслужава всяка стотинка. Ако искате да имате стилен бизнес-телефон не се двуомете. Ако искате играчка-не го купувайте(има други марки с други операционни системи). Аз лично съм много доволен от симбиан-просто ми върши работата,която искам!

gyursaka

Мнение от gyursaka » 12 мар 2012, 22:40

Здравей , ужасно си прав телефончето е без нито една забелешка.

Отговори