Nokia ще представи поне един телефон от висок клас на мобилния конгрес
Nokia ще представи поне един телефон от висок клас на мобилния конгрес
И представата за висок клас на Нокиа, както винаги, ще бъде "добре оптимизиран" и силно НЕ функционален софтуер, комбиниран с хардуер от среден клас.
Re: Nokia ще представи поне един телефон от висок клас на мобилния кон
Защо си хабиш времето да лееш помия, не ми е ясно?
Е, защо помия? Не виждам нещо невярно в думите. му.
Защо трябва да се "плюе" по нещо, което не ти допада. ОК, подмини го, но да злословиш е грозно. Ясно Нокия са в криза, опитват да правят нови неща...доколко успешно времето и пазара ще покаже. Но лично за мен "хардуерът" на един телефон не е само процесора и паметта. По отношенияе на изработка и дизайн единствено Apple и Nokia правят стойностни неща. Аз лично използвам Н8, ъпдрейднах го с официалната версия на Belle и съм изключително доволен от устройството, все едно имам нов телефон. Това ме кара да вярвам, че нещата в Нокия може би се случват в добра насока.
[Quote]Защо трябва да се "плюе" по нещо[/Quote]
Не виждам keyone да го е правил в тази тема.
Какво толкова има в думите
[Quote]НЕ функционален софтуер, комбиниран с хардуер от среден клас.[/Quote]?
Не виждам keyone да го е правил в тази тема.
Какво толкова има в думите
[Quote]НЕ функционален софтуер, комбиниран с хардуер от среден клас.[/Quote]?
най-малкото са неточни - хардуера (процесор и резолюция) на lumia 800 е максимално поддържания от wp, а "нефункционална" е последното, което може да се каже за платформата.
Но за keyone е така.
Не виждам причина да се обсъжда мнението на някой, щом то е по правилата и темата?
Не виждам причина да се обсъжда мнението на някой, щом то е по правилата и темата?
Ти говорител ли си му? Просто се драня на хора, които не правят градивна критика, а изказват директно негативно мнение, което вярвам всеки го може. Използвах метафора в думите "плюе" и "помия".
Дразниш се от негативното мнение. Ок. Тогава казваме на целия форум да не пише такива, за да не те дразни.
Дразня се от неаргументирано негативно мнение, каквото е точно това на колегата. Който дори не знае какви модели ще се представят, но защо да не напише една глупост. Ето това е!