Nokia ще представи поне един телефон от висок клас на мобилния конгрес
Re: Nokia ще представи поне един телефон от висок клас на мобилния кон
Ако от Нокиа решат да представят WP7 телефон на WMC, то със сигурност там няма видим и Симбиан такъв. (cyber)
Елдар загатна, че Nokia 803 може да бъде представен преди конгреса, но видиш ли от компанията до последно се чудили каква да е съдбата на Симбиан така че нищо не се знае.:D
Елдар загатна, че Nokia 803 може да бъде представен преди конгреса, но видиш ли от компанията до последно се чудили каква да е съдбата на Симбиан така че нищо не се знае.:D
Искаш аргументация? Ето ти я: Нокиа получиха специлани права над WP, а от там излезе нищо. Обичам да ме контрират с "имаха само една година". Ами, никой не ги моли да си пускат устройствата сега. В момента са един балон под налягане и съдеки по последните години, изпълнени с неуспешни Симбиан телефони, чиито функции се вписват добре в средния клас, определено по света няма един човек, който да очаква истински модел, сравним с SGSII, да кажем, камо ли с нещо от тази година. Това стига ли ти?
Впрочем, 803 ще си бъде камерафон. Има ли смисъл и това да обяснявам защо ще е така?
Впрочем, 803 ще си бъде камерафон. Има ли смисъл и това да обяснявам защо ще е така?
От неговото мнение аз веднага усетих, че става въпрос за 803, който ще бъде със Symbian.
Иначе, по адрес на Windows Phone устройствата, нямам никакви негативи. Преди няколко дни използвах Lumia 800 за няколко часа и се влюбих.
Иначе, по адрес на Windows Phone устройствата, нямам никакви негативи. Преди няколко дни използвах Lumia 800 за няколко часа и се влюбих.
Добре, и с какво е по-различна от останлите устройства с тази ОС?
Дизайнът в толкова добър, че ми е достатъчен.
Аме верно ли все още се произвеждат и продават нокии?Супер
с кой цвят беше корпусът:)
Да, дизайнът е страхотен, явно и от Нокиа го виждат, щом са тръгналид а пускат 3-ти телеофн с него.
Виж сега колега, ти винаги ще си останеш един добър разработчик, за което евала (beer)! Но от маркетинг и продажби никога няма да разбираш. На масовия потребител ( от където се печели най-много ) да не мислиш, че му дреме какъв процесор точно са сложили и какви са възможностите му за овърклок. Да, Самсунг предлагат хардуеърни чудовища с най-добрите показатели и какво от това. СГС серията се е родила и винаги ще бъде копие на Apple I-phone и всички знаят това. Като и да е по-темата: с опита на Нокия и с кинтите на Майкрософт все си мисля, че резултата ще е много добър. А по отношение на Симбиан :), малко ми е тъжно, че си отива, от сантиментална гледна точка - от десет години го ползвам. Вярвам, че щв направят едно наистна шибано добро "farewell party" с подобаващо добър модел :)