700
Re: Nokia 700
Izleze skype 2.0 za symbian 3 -N8,C7 ,no belle mai ne potdurja,probvaite go,moje puk da stane.
Вчера си го купих, супер е! За сега нямам никакви забележки, дано така да си остане:D!
-
- Регистриран: 19 дек 2011, 07:26
Абе пичове имам един въпрос относно тоя тел,искам да си го взимам,но искам да ви питам дали може да пише смси на Бг защото на едно място четох че не могло
[B]SMS на български не[/B]
[B]SMS на български не[/B]
Разбира се че може - най-малкото има програма за това, ако телефона няма заводски бг език! Така, че не се притеснявай :)
-
Мерси за отговора,начи ще си го взимам 100% тва беше много важно нещо за мен защото попринцип пиша по много смси и като Българин обичам да пиша на Български не на маймуница !!!
Моят си пише на бг без допълнително инсталирана програма, така го взех от Глобул. Продължавам да твърдя, че телефончето е голямо бижу! Работи бързо, позиционира отлично, дисплеят е уникален! За мен лично белият е много красив. Така че скоро се похвали и сподели своето мнение!
-
На мене пък черния със синьо отзад ми харесва най-много всичките ми телефони до сега са били черни и всичките са били Нокиа с едно изключение имах един Сони К510 обаче нищо не ставаше от него...
kolko dni darzh baterijta na Nokia 700
kolko dni darzh baterijta na Nokia 700 ako njkoi znae neka pishe
-
- Регистриран: 11 фев 2012, 20:43
Хора, моля Ви кажете кой телефон е по-добър. Ще си купувам нов и ще трябва да избирам между 3 модела - [B][u]LG Optimus 3D P920[/u][/B], [u][B]Samsung Galaxy SII[/B][/u], и [B][u]Nokia 700[/u][/B], която ме кефи страшно много. Та, питам ви кой телефон е по-добър и кое за вас е по-добре - Android или Symbian ?(cyber);):)
-
Взех си тела уникален е(blush) не съм спрял да се занимавам с него...направо страхотен телефон:)