Asha 200
Re: Nokia Asha 200
От 1 ден съм с телефончето. Опасявах се че копчетата на клавиатурата ще са трудни за натискане и ще правя много грешки докато пиша, но се оказа че всички тези притеснения са били на празно.
В момента се опитвам да разуча как да си пусна мейла и социланите услуги, понеже след избирането на тези приложения, на екрана се показва съобщение че нещо зарежда и до там си остава.
Като обощение, за сега съм с добри впечатления от него.
В момента се опитвам да разуча как да си пусна мейла и социланите услуги, понеже след избирането на тези приложения, на екрана се показва съобщение че нещо зарежда и до там си остава.
Като обощение, за сега съм с добри впечатления от него.
Днес си купих Nokia Asha 200 и съм страшно разочарована: забива всеки път щом се опитам да включа камерата - много е дразнещо! - и не го оправя нищо друго освен рестарт. Веднъж го оставих да видя дали ще се оправи сам. Не само че не се оправи, но и се оказа, че междувременно може да губя обаждания. Набрах се от друг телефон, и на двете карти даде, че звъни, а апаратът изобщо не реагира. Пробвах всички решения, за които се сетих - restore factory settings, нова карта памет... Не и не! Потърсих в нета информация за проблема, но вместо това се натъкнах на форум, в който всички споделят, че при разговор от Asha 200 чуват ехо в слушалката. Лошото е, че нямах време през деня да тествам апарата, ще го направя утре и ако наистина има и ехо...
(angry)(angry)(angry)
Защо никой не ми каза това преди да го купя? При вас има ли ехо? Работи ли камерата?
Идеи?
(angry)(angry)(angry)
Защо никой не ми каза това преди да го купя? При вас има ли ехо? Работи ли камерата?
Идеи?
Само да добавя, след като набрах няколко души, за да тествам апарата: има ехо. :S Човек не чува точно собствения си глас в слушалката, а едно странно жужащо трептене, едновременно с говоренето.
И така, отидох да върна апарата и ми предложиха друг. Той пък заби на create message! :S Колкото до резонанса в слушалката, това се оказа 'отличителен знак' на модела! Е, заслужава ли си да се мъчи човек с Asha 200 заради едната хубост?? Сметнах, че не - и си избрах един елементарен Samsung, който просто да върши работа, без да ми къса нервите. На фона на Asha изглежда като играчка, но пък за разлика от Asha... работи добре! 8)
Ъпдейтва се телефона с нова версия на фърмуера и проблема с ехото се решава за винаги.:D
Ъпдейтва се телефона с нова версия на фърмуера и проблема с ехото се решава за винаги.:D
Наистина ако преинсталирате софтуера му през OviSuite с новия версия 10.60, ехото изчезва.(whistle)
Колко горе долу му държи батерията ?
Дава ми ето такава грешка когато се опитам да ъпдейтна телефона :
Някой да има идея от какво може да е :(
С 10.58 версия съм.
Някой да има идея от какво може да е :(
С 10.58 версия съм.