C3-01
Re: Nokia C3-01
Споко пичага, моя е на 4 месеца и има същия проблем, днеска го оставих за ремонт и ще видим какво ще сътворят. Но мисля както си го взема, така и да се отърва от него ://
Имам един доста голям проблем. Един ден докато си играя на телефона той заби и го рестартирах. След като се включи ми го нямаше плеъра, калкулатора и всичко там с Ovi. На началния ми екран ми го няма онази икона Ovi Store и тея работи. Освен това и тези квадратчета за слагане на контакт за бързо набиране. Много неща ми се изтриха: игри, приложения, тонове, палитри.... Телефона ми е кодиран и не мога да сложа карта защото ми иска код за защита. Не мога да синхронизирам с Ovi нито да възстановя настройките. Сигурно съм бутнала където нетрябва защото забравям да го заключвам преди да го прибера в джоба и може да съм натиснала нещо, което не трябва [B]МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ[/B] може ли да се направи нещо без да го нося на сервиз и има ли го в настройките ровичках но не намерих такива настройки.... [B]ПОМОЩ[/B]:(:(:(
Данните едва ли ще се възстановят. По - добре дай фабрични настройки и започни отначало.
Пробвах, но пише че действието изисква СИМ- карта. Ще трябва да го разкодирам после да му сложа карта и да възстановя настройките, но чух че разкодирането на този телефон е 50лв. Наистина ли са толкова??? vladovn благодаря ти:):)
Nokia C3-01
Извинете , че отново задавам пак въпроси но оправих си телефона възстанових настройките и пак нищо нямам ми го плеъра почти нищо отново началния ми екран не е нормален на сервиз ли трябва да го занеса??:(:(
Извинете, че пак ви занимавам, но нищо не стана отново половината неща ги няма накрая ще го занеса на сервиз и да го оправят, но ако някой знае как да го оправя плс да пише незнам как да го оправя
Искам за последно да задам един въпрос как може да направя изтеглен плеър по подразбиране и само като си отворя песента и автоматично да си е с този плеър ако е възможно благодара предварително:):)
може да трие един номер аз открих как чак след седмица игра с него . трябва да натиснеш върху контакта и да задържиш тогава се появява надпис изтрий, и триеш
И аз имам същите ядове . За първата година от гаранцията ТРИ пъти го оставях в сервиза на Мтел в Варна с един и същи проблем - не работещ тъчскрийн (angry). Предупредил съм ги че ако се случи четвърти път , ако не ми го подменят ще сезирам КЗП и ще напусна системата на Мтел заедно с номера си. Може да разглася из по-популярните форуми за безочието на Мтел и да запозная Нокия за начина по който Мтел работи за марката .
-
- Регистриран: 11 юни 2011, 08:32
Супер ядове с този така наречен телефон. И аз за четвърти път го връщам за ремонт и ако случайно го оправят, на всяка цена ще се отърва от него . Но все пак има нещо положително в него, научих се да псувам по добре и от хамалин на товарна гара , а преди това винаги се въздържах.
х:S:S
х:S:S