N900
Re: Nokia N900
Привет.братя кажете от къде в България да си поръчам свястна батерия за Н900.Миналата седмица взех една с холограма,уж всичко точно,но се оказа пълен боклук.Като я сложих в устройството и я заредих,на уйджета на батерията ми отчета 100% заредена,но 800 мАч,а не 1320.Смях пълен.работи час и полувина и изведнъж сздаде багажа на нула.Направо я изхвърлих.Много ме е яд.
Ако някой може ,нека да помогне.
Благодаря.
Поздрави! (beer)(beer)
Ако някой може ,нека да помогне.
Благодаря.
Поздрави! (beer)(beer)
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Здравей,
Най-добрият вариант,е да си вземеш една Nokia X1-01. Ако можеш да го вземеш с абонамент на Виваком,ще ти се хване 20/30лв. Батерията му е 1430 mAh(BL-5J). Тази на N900,е 1320 mAh. Аз лично така направих и мисля,че е добър вариант. Иначе така ако си я купуваш батерията свободно,е някъде около 65лв. струва.
Най-добрият вариант,е да си вземеш една Nokia X1-01. Ако можеш да го вземеш с абонамент на Виваком,ще ти се хване 20/30лв. Батерията му е 1430 mAh(BL-5J). Тази на N900,е 1320 mAh. Аз лично така направих и мисля,че е добър вариант. Иначе така ако си я купуваш батерията свободно,е някъде около 65лв. струва.
Привет.
Благодарско.
Решението е страхотно,още днес ще разгледам.(yes)
Поздрави. (beer)
Благодарско.
Решението е страхотно,още днес ще разгледам.(yes)
Поздрави. (beer)
-
- Регистриран: 11 сеп 2010, 14:19
Има ли възможност да увелича по някакъв начин нивото на звука,когато телефона е свързан през TV-out с телевизор...ужасно слабо се чува трябва да усилвам телевизора на макс:|
този ОС маемо5 какви приложения са съвместими с него - symbian или само писани за него?
-
- Регистриран: 05 яну 2011, 17:04
[Quote]този ОС маемо5 какви приложения са съвместими с него - symbian или само писани за него?[/Quote]
За symbian поне за сега няма начин,но почти всичко де е linux тръгва на този телефон,но за инсталацията на много приложения трябва да прочетеш тук http://talk.maemo.org/ и да се запасиш с много нерви ако имаш такаива.
За symbian поне за сега няма начин,но почти всичко де е linux тръгва на този телефон,но за инсталацията на много приложения трябва да прочетеш тук http://talk.maemo.org/ и да се запасиш с много нерви ако имаш такаива.
Ще помоля пак за линк на програмката HotSpot, че нещо немога да го подкарам от ап мениджъра. Преди няколко дни си свалих програмата SMSBomb и съсипвам всички с смс-и :D голям майтап... някой ако знае или знае къде мога да вида за такива програмки с който да се гавря да сподели (whistle)
-
Качвам подобна програма давам ти линк http://dox.bg/files/dw?a=244f819405
Момчета помагайте!!!Възникна следният проблем,нокията се рестартира (не може да тръгне)постоянно.Едно след друго около 10-на пъти,след което излиза горе зелен надпис ,че се включва фукция за изключване на устройството след 10 сек.Нокията се изключва,след което я включвам и понякога тръгва,понякога не.Изкарва час -два и отново се повтаря всичко отначало.Така около 2 седмици (нямах възможност за рефлаш).
Сега и направих рефлаш и въпреки това за 2 седмици ми го направи 2пъти същия номер.Мисля,че не е софтуерно.Някой ако е имал подобен случай или знае нещо нека помогне.Мисля,че телефона не е още за изхвърляне ( все пак не са направили по-добър).
Останах с впечатление,че може да е от батерията (на 2г. е и държи около 2дена без интернет,но при зареждане много грее ) или от микро usb-то ( в 80% от случаите е бил с включен кабел за зареждане )
Дайте съвет от какво може да се рестартва постоянно?
Да сменя ли батерията ( 35лв )?
Сервиз ли?Къде?
Моля пишете!!!
Сега и направих рефлаш и въпреки това за 2 седмици ми го направи 2пъти същия номер.Мисля,че не е софтуерно.Някой ако е имал подобен случай или знае нещо нека помогне.Мисля,че телефона не е още за изхвърляне ( все пак не са направили по-добър).
Останах с впечатление,че може да е от батерията (на 2г. е и държи около 2дена без интернет,но при зареждане много грее ) или от микро usb-то ( в 80% от случаите е бил с включен кабел за зареждане )
Сервиз ли?Къде?
Моля пишете!!!
-
[Quote]Момчета помагайте!!!Възникна следният проблем,нокията се рестартира (не може да тръгне)постоянно.Едно след друго около 10-на пъти,след което излиза горе зелен надпис ,че се включва фукция за изключване на устройството след 10 сек.Нокията се изключва,след което я включвам и понякога тръгва,понякога не.Изкарва час -два и отново се повтаря всичко отначало.Така около 2 седмици (нямах възможност за рефлаш).
Сервиз ли?Къде?
Моля пишете!!![/Quote]
И при мен се случва,но само ако стартирам една програма.С какъв кернел си,пробвал ли си с друго зарядно,за сервиз едва ли е.При мен също много загрява,но не се рестартира.Нещо имаш ли инсталирано като fcam-drivers
Сервиз ли?Къде?
Моля пишете!!![/Quote]
И при мен се случва,но само ако стартирам една програма.С какъв кернел си,пробвал ли си с друго зарядно,за сервиз едва ли е.При мен също много загрява,но не се рестартира.Нещо имаш ли инсталирано като fcam-drivers