Камерата на Nokia 808 PureView е като от друг свят
-
- Регистриран: 18 май 2009, 20:23
Re: Камерата на Nokia 808 PureView е като от друг свят
Страхотно качество,явно Нокиа отново ще продължат традициите си с качествени телефони. :)
откъде например?
очевидно знаеш нещо, което аз не
очевидно знаеш нещо, което аз не
Ха,ха........вярно е от друг свят...толкова грозен телефон наистина скоро не е правен, като прибавим и калпавата изработка на Нокиа, наистина не е от този свят..хе,хе:D(no)
-
- Регистриран: 03 авг 2006, 20:11
nokia connecting aliens ?:D
Технологията е гениално замислена. Дано Нокия преотстъпят лиценз (патент) на производители на фотоапарати. 43 МПх сензор, Pure View технология и качествена Leica оптика (фен съм на Панасоник сапунерките) сигурно ще вади феноменални снимки. ;)
...колкото и субективни лични мнения да изказвате едно нещо ще бъде факт: Телефонът ще бъде бестселър и единствено може би Галакси 3 и Айфон 5 ще бъдат с по-големи продажби...но това ще го разберем в последствие. (beer)
технологията oversampling вече се използва в някои цифрови фотоапарати за подобряване снимането на тъмно. panasonic имат такива модели при които е комбинирана с оптично приближение.
но технологията наистина може да промени пазара на джобни фотоапарати - няма да им се налага да имат подвижни оптични елементи, но все пак ще имат опция за приближаване на изображението и ще правят кадри с високо качество. и ще направи ненужни модели като тези на canon от g-серията.
сравнение с Panasonic ZS3/TZ7
http://www.iphonelife.com/blog/87/mwc-report-iv-exclusive-nokia-pureview-808-high-iso-images-binned-resolution-tests-vs-panaso
и още
http://www.iphonelife.com/blog/87/mwc-report-part-ii-exclusive-nokia-pureview-808-resolution-tests
но технологията наистина може да промени пазара на джобни фотоапарати - няма да им се налага да имат подвижни оптични елементи, но все пак ще имат опция за приближаване на изображението и ще правят кадри с високо качество. и ще направи ненужни модели като тези на canon от g-серията.
сравнение с Panasonic ZS3/TZ7
http://www.iphonelife.com/blog/87/mwc-report-iv-exclusive-nokia-pureview-808-high-iso-images-binned-resolution-tests-vs-panaso
и още
http://www.iphonelife.com/blog/87/mwc-report-part-ii-exclusive-nokia-pureview-808-resolution-tests
[Quote]Ха,ха........вярно е от друг свят...толкова грозен телефон наистина скоро не е правен, като прибавим и калпавата изработка на Нокиа, наистина не е от този свят..хе,хе:D(no)[/Quote]
Абсолютно съм съгласен!
Междо другото касква ще е видео резолюцията на телефона?
Абсолютно съм съгласен!
Междо другото касква ще е видео резолюцията на телефона?
[Quote]Телефонът ще бъде бестселър и единствено може би Галакси 3 и Айфон 5 ще бъдат с по-големи продажби...но това ще го разберем в последствие. (beer)[/Quote]
Не започвай и ти като ''ванчо нокията'' да правиш предварителни сметки!Айде да се хванем на бас,че Епъл само за едно тримесечие ще продаде повече бройки от Айфон 4с или предстоящия Айфон 5 ,от тази Нокия!
Не започвай и ти като ''ванчо нокията'' да правиш предварителни сметки!Айде да се хванем на бас,че Епъл само за едно тримесечие ще продаде повече бройки от Айфон 4с или предстоящия Айфон 5 ,от тази Нокия!
[Quote]Що бе градски, мен ме вълнува това да прави страхотни снимки;)
Очаквам го с нетърпение да го видя на живо.[/Quote]
Иванко успокой се малко,има време телефона докато падне под 800 лева!Пък ако не можеш да си намериш втора ръка,ще ти намерим,няма да се плашиш!
Очаквам го с нетърпение да го видя на живо.[/Quote]
Иванко успокой се малко,има време телефона докато падне под 800 лева!Пък ако не можеш да си намериш втора ръка,ще ти намерим,няма да се плашиш!