700
Re: Nokia 700
От Ovi Store има скайп аз от там го дръпнах
От вчера и аз съм горд притежател на тази красота :) Телефончето е страхотно, лесно и бързо се разботи с него, за сега като цяло съм много доволна.
Имам обаче 2 проблема: първите няколко часа го разцъквах без да слагам СИМ карта и всичко си беше ок, свързах се с рутера вкъщи и си браузвах без проблем. След като сложих СИМ обаче, дойдоха настройките за интернет и след запаметяването им телефонът не използва безжичната връзка при влизане в интернет, а само мобилна през GPRS. Изключих мобилния интернет от настройките и в момента не мога да вляза в нито 1 страница :( Разцъквах из всички възможни настройки и не намерих как да се справя с този проблем. Дала съм приоритет на Wi-Fi връзката при свързване с интернет и пак нищо. Имате ли идея как да го оправя?
Освен това, откакто получих съобщенията за конфигурация на мобилния интернет, най-отгоре на екрана, където е батерията и инфото за мрежата и връзките, се появи едно мигащо писъмце, все едно имам непрочетено съобщение, което не е възможно, тъй като изтрих и двете съобщения за конфигурация и други няма?
Имам обаче 2 проблема: първите няколко часа го разцъквах без да слагам СИМ карта и всичко си беше ок, свързах се с рутера вкъщи и си браузвах без проблем. След като сложих СИМ обаче, дойдоха настройките за интернет и след запаметяването им телефонът не използва безжичната връзка при влизане в интернет, а само мобилна през GPRS. Изключих мобилния интернет от настройките и в момента не мога да вляза в нито 1 страница :( Разцъквах из всички възможни настройки и не намерих как да се справя с този проблем. Дала съм приоритет на Wi-Fi връзката при свързване с интернет и пак нищо. Имате ли идея как да го оправя?
Освен това, откакто получих съобщенията за конфигурация на мобилния интернет, най-отгоре на екрана, където е батерията и инфото за мрежата и връзките, се появи едно мигащо писъмце, все едно имам непрочетено съобщение, което не е възможно, тъй като изтрих и двете съобщения за конфигурация и други няма?
За интернета-влизаш в браузъра->бутона с трите чертички->настройки->общи->точка за достъп->питане при необходимост->избор.От падащото меню на основния екран включи wi-fi(трябва да е синьо) и ако искаш пак от там изключи "моб.данни"(трафика през оператора).За мигащото писъмце-имаш много съобщения в паметта на сим-картата.Влез в контакти,настройки,контакти за показване и избери сим-памет.Влез в съобщения и изтрий всичките.След това върни настройката само на памет на телефона.Ако контактите ти са в сим-картата ги копирай в паметта на телефона.Успех!;)
detector, мерси много! Сега всичко е ОК! (cyber)
здравеите ,изкам да попитам има ли телефона филтьр за входящи номера,или иначе казано да огранича един номер да ми звьни ,благодаря предварително
-
- Регистриран: 12 май 2010, 14:37
ЗДРАВЕЙТЕ,
КУПИХ СИ НОКИА 700 С КАРТА.
НА ДИСПЛЕЯ МИ ПОСТОЯННО МИГА НЯКАКВА ИКОНА ПИСМО,ЧЕ СИМ-ПАМЕТТА Е ПЪЛНА,А РЕАЛНО НЕ Е ТАКА.ЩЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРНА,АКО МИ ДАДЕТЕ РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА.
КУПИХ СИ НОКИА 700 С КАРТА.
НА ДИСПЛЕЯ МИ ПОСТОЯННО МИГА НЯКАКВА ИКОНА ПИСМО,ЧЕ СИМ-ПАМЕТТА Е ПЪЛНА,А РЕАЛНО НЕ Е ТАКА.ЩЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРНА,АКО МИ ДАДЕТЕ РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА.
Изтрий няколко SMS-а от паметта на картата.
"Умрелия" Symbian Belle FP1 !!! (woo)(cyber)
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DotxgyLH3Ps#![/Youtube]
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DotxgyLH3Ps#![/Youtube]
Някой може ли да каже къде в менюто се намира FM трансмитера?
Вярно ли е ,че телефона прави снимките леко разфокосирани и малко замазани.Двоумя се между този телефон и Samsung Galaxy Ace La Fleur.Искам да гледам филми на него и да снима добре.Научих ,че на Самсунга може да се инсталират Mobo Player и Rock Player ,които пускали всякакви видеоформати.