N9
Re: Nokia N9
Ако си инсталирал плъгина трябва да работи. Имаше проблеми в началото, но сега е що-годе ок. Ако звъниш от телефона към ПС работи по-добре, ако е от ПС към телефона може и да не разпознае кодеците и да не покаже видео. Телефон към телефон си бачка без грешка - обаче процесорът се поизмъчва, особено ако пробваш да ползваш задната камера. Иска още малко чистене.
При мен никога не се зарежда до 100%, но като цяло батерията ми кара до 36 часа, при по интензивно ползване около 25-6 часа. Само че, понеже ми се омаза ъпгрейда го рефлашнах начисто, което доста ми завиши живота на батерията (ползвах PR 1.2 Balkan Black 16 GB версия).
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
на мен един служител във виваком ми каза,че този телефон е бил лимитиран и повече нямало да се продава
Здравейте, може ли да попитам хората които имат телефона няколко неща:
1/ Четох за N9, че може да се хакне и въпроса ми е какво точно се постига с това хакване повече безплатни приложения или какво?
2/ Как точно може на N9 да се сложи android и дали всички неща работят след това.Дали има смисъл от тази операция и някакъв линк където е обяснено това.(whistle)
Ще съм много благодарен ако можете да ми отговорите.Питам ви защото един приятел има N9 и просто повечето приложения са платени и на практика възможностите на телефона остават не оползотворени (телефона се използва предимно за забавление, а не за работа), а аз съм със Sony Ericsson Xperia X10i и имам огромен избор от приложения в маркет-а :P , та той ме ръчка да му сложа андроид или да направя нещо, че да намери повече безплатни приложения.
Благодаря предварително::)
1/ Четох за N9, че може да се хакне и въпроса ми е какво точно се постига с това хакване повече безплатни приложения или какво?
2/ Как точно може на N9 да се сложи android и дали всички неща работят след това.Дали има смисъл от тази операция и някакъв линк където е обяснено това.(whistle)
Ще съм много благодарен ако можете да ми отговорите.Питам ви защото един приятел има N9 и просто повечето приложения са платени и на практика възможностите на телефона остават не оползотворени (телефона се използва предимно за забавление, а не за работа), а аз съм със Sony Ericsson Xperia X10i и имам огромен избор от приложения в маркет-а :P , та той ме ръчка да му сложа андроид или да направя нещо, че да намери повече безплатни приложения.
Благодаря предварително::)
[b]@vani4aaa[/b]
Най-добре приятелят ти да продаде телефона и да си купи нещо с Android. Всичко друго е безсмислено. N9 няма нужда от "хакване".
Най-добре приятелят ти да продаде телефона и да си купи нещо с Android. Всичко друго е безсмислено. N9 няма нужда от "хакване".
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
[Quote]на мен един служител във виваком ми каза,че този телефон е бил лимитиран и повече нямало да се продава [/Quote]
Този "служител" със сигурност не си е пил хапчетата.:)
Този "служител" със сигурност не си е пил хапчетата.:)
Искам да си сложа БГ меню на Нокиата .. имали изобщо за Н9.
Понеже никъде в България (май) нама 64GB версия с този дали ще има някакъв проблем?
http://www.amazon.com/Nokia-64GB-Unlocked-Smartphone-International/dp/B005HA3Y2O/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1335890929&sr=8-1
http://www.amazon.com/Nokia-64GB-Unlocked-Smartphone-International/dp/B005HA3Y2O/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1335890929&sr=8-1
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Няма да има проблем,ще си работи. Мислиш да го поръчваш?