701

Dumm
Регистриран: 26 мар 2012, 17:39

Re: Nokia 701

Мнение от Dumm » 26 мар 2012, 18:24

От седмица съм със 701 и мога да кажа, че е чудна машинка. Прекрасна камера(като за телефон), много памет, може би от към звука има какво да се желае, но не си взимате HI-FI уредба, а телефон все пак.За батерията си знаете два-три дена. Който се двоуми ще му кажа, че в този ценови клас този телефон може би е най-добрият избор. Имам го само от седмица, не съм инсталирал нищо или ъпдейтвал. След известно време ще споделя и още за телефона.
Дано съм бил полезен, защото аз много се чудех какво фонче да си взема и благодарение на споделените мнения се ориентирах(надявам се правилно).
Нека и други притежатели споделят.

attanasov
Регистриран: 27 сеп 2011, 22:06

Мнение от attanasov » 26 мар 2012, 19:16

Добре дошъл в клуба и със здраве да си го ползваш :)

shuffle
Регистриран: 27 мар 2012, 19:21

Мнение от shuffle » 27 мар 2012, 19:28

Телефонът е жесток, особено на тези пари. Ползвам го от няколко месеца и прави общо взето всичко, което ти трябва (само дето няма читав google talk клиент). Пъргав е, много responsive, приятен е за ползване (Симбиян Бел наистина кърти, това трябваше да е S^3 от самото начало) В момента това е най-доброто на пазара, което може да се вземе за тези пари.

bovit
Регистриран: 12 окт 2007, 18:09

Мнение от bovit » 28 мар 2012, 15:58

здравейте харесал съм си 701 изчетох всичките ви мнения и отзиви-единствено ме съмнява силата на микрофона и силата на звънене!!!! Някой ако има пресни отзиви;) А и най-важното -двоумя се и за цвета на апарата като че ли ме грабва сивия ама...Нека пишат и тези със сивия -повече се драска или е по-добре черния !!!!:(

attanasov
Регистриран: 27 сеп 2011, 22:06

Мнение от attanasov » 28 мар 2012, 18:11

И аз като си го поръчвах исках да е сивия, мислех си че ми харесва повече(не бях го виждал на живо нито черния). Продавача ми каза - "Ок няма проблем сивия ще ти изпратя, но лично ти препоръчвам да си вземеш черния, много по-красив е, а и сивия прекалено много се цапа от мръсни или потни ръце, но ти си решаваш!" Много се двоумях и го послушах, взех си черния и никак не съжалявам, наистина е много красив. Друго е на снимки и на живо. Но все пак си е въпрос на вкус, това си е мое мнение (yes)

Ruderford
Регистриран: 16 яну 2012, 02:07

Мнение от Ruderford » 29 мар 2012, 02:11

Пичове здравейте, никой не казва нищо за този Шазам има ли го инсталиран фабрично или тряя се тегли тоя временния трейлър, иначе телефончето наистина кърти за за тия парици :):|(yes)

shuffle

Мнение от shuffle » 29 мар 2012, 17:00

Определено черния, но все пак иди до магазин да го погледнеш. Единственото, което ме дразни, е че бутоните за вдигане и затваряне светват в зелено и червено когато екрана е активен. Микрофона е ок; виж за силата на звънене - можеше и по-добре. Макар че аз съм му сложила такъв рингтон, че да го чувам през 2 стаи :)

shuffle

Мнение от shuffle » 29 мар 2012, 17:01

При мен дойде инсталиран, макар че честно казано никога не съм го ползвала..

yavdon
Регистриран: 03 яну 2012, 20:38

Мнение от yavdon » 29 мар 2012, 22:07

Така-а-а ;)
Шазам е много яка програма когато искаш да откриеш песен. Примерно когато по радиото пуснат някое парче и съм в Wi-Fi, активирам програмката и след секунди ми дава името на песента, изпълнителя, както и линк в you tube към видеоклипа с тази песен. Като съответно го отваря без да правя каквото и да било допълнително. Просто следвам линка и видеклипа се отваря - жестока работа, за телефон с тази цена това го няма никъде при другите марки (yes) Програмата е фабрично инсталирана, с 5 безплатни тага месечно.
Ако някои има подробни указания как да я направя с неограничени тагове за неограничен срок :) да споделя

Звука за звъненето е по-вече от достатъчен. Дори с коженият ми калъф и на места със силен уличен шум. Сложил съм го на предпоследната степен в момента, но ми идва малко в по-вече на по тихи местенца. Чувствам се малко като на времето с мобифоните които си издуваха докрай звука....
Не знам, може би аз чувам добре, за другите има и последна степен....(woo)

За пореден път ще похваля GPS системата (yes) Няма място за сравнение с тези на другите марки телефони. А спрямо по-старите модели на нокия системата за позициониране е развита много и като бързина и функционалности с много допълнителни екстри.(с радост преоткривам всеки път когато я ползвам)

Продължавам да твърдя че няма по яка батерия в друг смартфон с тези 1300mAh. При активиран режим спестяване на батерията просто е ненадминат. Да сте чули някои със смартфон да се похвали че зарежда телефона 2пъти седмично? Просто няма друг такъв и то на тази цена.

Ще се радвам ако някои сподели за новости(приложения, програми, ъпдейтване) в ползването на телефона които е открил (beer)

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 29 мар 2012, 23:26

Ммм, Trackid - програма за тагване на песни по кратък запис от тях има предварително инсталирана в SE-та от 2006 (w850) - преди повече от пет години...
Да го няма по - другите марки... ммм... :D
Също така няма нужда да се ползва wifi, може и през моб. нет. Още повече, че един смартфон има драстично ограничена функционалност без постоянен нет.

Отговори