N93i
Re: Nokia N93i
22 MB Free Executable RAM Memory
Това му е малко. Прогресивно намалява и започва да смущава работата на талафона.
Това му е малко. Прогресивно намалява и започва да смущава работата на талафона.
Re: Nokia N93i vs. LG KU990 Viewty
vzemi si LG KU990 Viewty
-
- Регистриран: 18 яну 2008, 00:14
22 MB Free Executable RAM Memory - точно колкото на н73. В интерес на истината трудно се изразходва (е не е като на н95 8гб или н96, но все пак е достатъчна).
един приятел ми каза че не бил хубав аз мувикам страхотен мн як и т.н. ама той не та не каза ми че създавал мн проблеми мн се рестартирал (признак за кофти софтуер и недобре оформен хардуер личното ми предположние) някой може ли да ме светне наистина дали съществуват подобни проблеми с този телефон ? защото цената му си е атрактивна до голяма степен около 800 лева може да се намери нов
-
- Регистриран: 18 яну 2008, 00:14
Камерата му снима на снежинки. Това е основният му проблем. Основното му прсдимство е дизаинът. Според мен цената не си заслужава. За същата цена можеш да си вземеш н82, н95 самсунг г810... Те всички са по добри.
Nokia N93i
Много добър телефон за времето си. Мечтата на папарака, поне преди 2 години де. Според мен Нокиа трябва да се вгледа в миналото си, за да опознае бъдещето си.
Търся здрава платка за nokia n93i номера ми е 0883315657
Така, попадна ми една Нокиа N93i (с доста стара версия на Firmware - V 11.0.009).При опит да ъпдейтна фърмуера с Nokia Ovi Suite ми изписва "Internal error, your phone cannot be detected ( като преди това ми е изписало "Nokia N93i connected via USB" ) ".Пробвах със Софт и Хард ресет, но пак същото. Моля, ако имате някакви предложения, споделете ги.Мислех си да форматирам паметта на телефона и картата памет, но незнам как, така че, ако може някой и за това да ме светне. Благодаря предварително.
Опитай следното нещо - извади батерията за няколко минути и после я сложи.
Пробвай да ъпдейтнеш с Nokia Software Updater.
Има и една клавишна комбинация за Симбиан - потърси в Гугъл кои клавиши се използват в Н93.
Поздрави.
Пробвай да ъпдейтнеш с Nokia Software Updater.
Има и една клавишна комбинация за Симбиан - потърси в Гугъл кои клавиши се използват в Н93.
Поздрави.
-
- Регистриран: 18 мар 2012, 18:00
Nokia N93i
--- За ме3н това е готин тел.:P Имах преди N90,но този N73i бих си го купил и сега,ако ми изпадне запазен и читав:)