X2-02
Re: Nokia X2-02
Здравейте- телефонът е красив и звъни много силно, радиото е супер, но има неща, които ме дразнят или не разбирам.
МОЛЯ КАЖЕТЕ МИ КАК В УКАЗАТЕЛЯ ДА СЕ ВИЖДАТ САМО КОНТАКТИТЕ ОТ УСТРОЙСТВОТО???
Копирах си контактите от едната сим карта в телефона( от другата май изобщо не може) и СЕГА СЕ ВИЖДАТ ДВОЙНО ?!
Мога ли по някакъв начин да извадя ДНЕВНИК в основното меню?
сравнение със предишната ми нокия 6131 тук има някои недомислици с менюто май.
МОЛЯ КАЖЕТЕ МИ КАК В УКАЗАТЕЛЯ ДА СЕ ВИЖДАТ САМО КОНТАКТИТЕ ОТ УСТРОЙСТВОТО???
Копирах си контактите от едната сим карта в телефона( от другата май изобщо не може) и СЕГА СЕ ВИЖДАТ ДВОЙНО ?!
Мога ли по някакъв начин да извадя ДНЕВНИК в основното меню?
сравнение със предишната ми нокия 6131 тук има някои недомислици с менюто май.
Nokia X2-02
Някой,който има телефона може ли да каже дали FM трансмитера е стерео или моно и също така дали се хваща добре радиото с вградената антена???
много добър телефон камера,батерия,уникално радио,мп3,много силен говорител и екстрата която много ме кефи е като набирам и от другата страна вдигнат телефона вибрира
Повтарям се,но някой който има телефона би ли могъл да каже със сигурност дали FM трансмитера е СТЕРЕО или МОНО.
-
- Регистриран: 21 май 2012, 20:11
Може да има BT2.1 ама стереомузика през него няма да чуеш.
Nokia X2-02
Незнам защо смятате,че през блутута няма да е стерео,но въпроса ми не беше за него а за ФМ трансмитера на телефона,той СТЕРЕО ли е????????
Няма ли кой да каже на тоя телефон трансмитера стерео ли е и колко точно държи батерията.
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Как се чува звукът през слушалката при разговор,силно и ясно,силно-пръщящо или слабо и ясно?
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
По-скоро първото - силно и ясно,последния вариант със сигурност не е. Аз съдя от X1-01,което не мисля,че има разлика в това отношение с X2-02.