Lumia 800
Re: Nokia Lumia 800
НО наистина ли е така?
Това е тъпо! не го знаех.
При всички телефони от серията ли е така? :)
Това е тъпо! не го знаех.
При всички телефони от серията ли е така? :)
да, но не е никак тъпо
а и реално погледнато статистически никой не използва по-голяма дължина
сега вярно че има идиоти които слагат по цели песни за рингтон, само за да чуят първите 16 секунди преди да вдигнат, но......
40 секунди при 1 добра мелодия и/или правилно изрязана песен са напълно достатъчни
а и реално погледнато статистически никой не използва по-голяма дължина
сега вярно че има идиоти които слагат по цели песни за рингтон, само за да чуят първите 16 секунди преди да вдигнат, но......
40 секунди при 1 добра мелодия и/или правилно изрязана песен са напълно достатъчни
Здравейте!
Бих желал да закупя въпросният телефон и от ден-два забелязвам раздвижване на цените при свободна продажба в полза на клиента (което е чудесно разбира се).
Какво е Вашето мнение - на какво се дължи рязкото понижаване на цената и то с голама стъпка към днешна дата? (Вече може да се закупи под 700 лв)
Благодаря предварително!
Бих желал да закупя въпросният телефон и от ден-два забелязвам раздвижване на цените при свободна продажба в полза на клиента (което е чудесно разбира се).
Какво е Вашето мнение - на какво се дължи рязкото понижаване на цената и то с голама стъпка към днешна дата? (Вече може да се закупи под 700 лв)
Благодаря предварително!
завишеното отношение цена/характеристики
предстоящото излизане на следващия windows phone - wp8 apollo
не се знае дали тези телефони ще бъдат ъпдейтнати до wp 8 (а, ако да то в каква степен ще стане това)
както и предстоящата в края на септември nokia world на която може би ще бъдат показани нови устройства именно с wp 8
предстоящото излизане на следващия windows phone - wp8 apollo
не се знае дали тези телефони ще бъдат ъпдейтнати до wp 8 (а, ако да то в каква степен ще стане това)
както и предстоящата в края на септември nokia world на която може би ще бъдат показани нови устройства именно с wp 8
-
- Регистриран: 18 яну 2007, 11:48
Ако имаш пари купи си го. Такова преживяване няма в нито един друг телефон като Lumia 800...
Пък после ще си купиш другия с WP8.
Единствения недостатък е Bluetooth и Zune. Нищо друго ;)
Пък после ще си купиш другия с WP8.
Единствения недостатък е Bluetooth и Zune. Нищо друго ;)
-
- Регистриран: 14 май 2012, 20:25
Тази nokia lumia 800 е абсолютно същата като dell Venue Pro
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Някой който има телефона,да ми каже дали има български(кирилица) език на писане?
кирилица има, но само с руска клавиатурна подредба.
-
- Регистриран: 18 яну 2007, 11:48
Да само руски и става трудно но на мен поне не ми се налага да го ползвам много много
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
(yes)
Майкрософт,няма ли да пуснат и на българска клавиатура... искам да си го купя този тел.,напълни ми душата като го разглеждах :)
Майкрософт,няма ли да пуснат и на българска клавиатура... искам да си го купя този тел.,напълни ми душата като го разглеждах :)