C1-01
Re: Nokia C1-01
От няколко дни съм с това телефонче, пратено ми е от Италия. Има всичко необходимо за по-непретенциозните потребители като мен - може да си проверяваш мейла и т.н. Интересно ми е възможно ли е да тръгне скайп на него, и откъде да го изтегля? :) (whistle)
:) На външен вид е ПРЕКРАСЕН!... ;)(flower) Гадното е работата със звука...:S Май малко глухо се чува понякога, а и сестра ми ми каза, че така наистина другите ти чуват разговора...(whistle) Батерията държи яко, според мен... И радиото е добро...
Да, телефона е хубав, но наистина ти чуват разговора околните, защото много лошо е проектирана акустичната система на слушалката и е направена с 1 общ капсул! Звука е некачествен като цяло - силен но писклив.
Скърцаща пластмаса,глух звук в слушалката,като телефон не струва.Иначе батерията е корава,но все пак е нов.Все пак предпочитам стария си Т630,след 7 години още не ме предал..
Телефончето си е супер, особено за класа, в който е!
Аз лично си го ползвам с [B]bluetooth handsfree[/B] и съм мега доволен! Няма скърцащи пластмаси, няма глух звук, няма подслушващи се разговори...
:D
Аз лично си го ползвам с [B]bluetooth handsfree[/B] и съм мега доволен! Няма скърцащи пластмаси, няма глух звук, няма подслушващи се разговори...
:D
Ама как може да са толкова смотани тези от Нокия? наистина се чува всичко от говорителя отзад. и не може да се изключи това. това означава, че всеки един разговор все едно го провеждаш на спикърфон?!! пълна идиотия! голяма излагация! ДАли и Нокия Х1-01 е такава?