E6
Re: Nokia E6
:|Чета,чета и...наистина ли телефона НЯМА ВИБРАЦИЯ..Споделете,моля! Така бях навит,но тази екстра определено ме отдръпва.За някои може да е смешна претенция това,но ми е наложителна определено!
Здравей! Телефона ИМА вибрация ;) имам го от 2 дни и си има вибрация при звънене и SMS-и, дори при докосване на екрана има опция за вибрация.
Така че спокойно!
Така че спокойно!
ОК,благодаря много за експресния отговор:D
-
- Регистриран: 06 май 2012, 21:44
Здравейте, някой знае ли програма за видео обаждания за E6 ?
Днес бях в магазин и попитах за телефона, защото съм решил да си го купувам към края на лятото, но първото, което беше "-" е, че го нямаха в наличност, когато попитах защо, ми отговориха, че имал много проблеми с дисплея, а и като цяло телефоните с QWERY клавиатура не били много за препоръчване ... някакви мнения по въпроса ?
Да, като нямат даден телефон започват да ти пробутват това което имат. Писнало ми е от досадни и неразбиращи магазинери...!
[Quote]Автор: geornnn
Публикувано: 26.04.2012 13:25
........... Аз взех слайдера Е7 с по голям екран и сега малко ме е яд, че не взех този Е6 за него почти не съм чул лоши отзиви. [/Quote]
Ето сега ще чуеш нещо не така хубаво за него.
Говорителите са му зле. Много тихо се чува. Няма никакъв глас като ти звънят и като пуснеш някаква мелодия. При разговор същото. Слабо се чува. Nokia N95 8GB е нива над него по това отношение. [u]Имам и Blackberry bold 9900. При него това е перфектно. Не съм имал телефон така добре да се чува при разговор. Много ясно и силно ;) А за слушане на музика му е слаб говорителя --> намира се отзад в долната час до процепа за махане на капака над батерията.[/u]
Е6 също има и друг недостатък със заключващото копче отстрани в дясно. Много некадърно направено и кога работи, кога не ..... Плъзгаш го надоло по няколко пъти (по някога) за да отключи или заключи клавиатурата.
В заключено положение в чантата при повикване (входящо) копчето (за приемане на разговор) не винаги сработва. Натиска се по няколко пъти и не се отваря разговора, а телефона продължава да звъни. Това естествено не е винаги, защото при повторни опити си функционира нормално и не можем с жена ми да "хванем" момента когато не работи :D
Тя ми се оплаква, че не може да приеме разговора по тази причина, а аз вземам телефона и правя няколко теста и всичко си е наред :D
Абе ........., общо взето тъпа работа с тоя телефон :D
Публикувано: 26.04.2012 13:25
........... Аз взех слайдера Е7 с по голям екран и сега малко ме е яд, че не взех този Е6 за него почти не съм чул лоши отзиви. [/Quote]
Ето сега ще чуеш нещо не така хубаво за него.
Говорителите са му зле. Много тихо се чува. Няма никакъв глас като ти звънят и като пуснеш някаква мелодия. При разговор същото. Слабо се чува. Nokia N95 8GB е нива над него по това отношение. [u]Имам и Blackberry bold 9900. При него това е перфектно. Не съм имал телефон така добре да се чува при разговор. Много ясно и силно ;) А за слушане на музика му е слаб говорителя --> намира се отзад в долната час до процепа за махане на капака над батерията.[/u]
Е6 също има и друг недостатък със заключващото копче отстрани в дясно. Много некадърно направено и кога работи, кога не ..... Плъзгаш го надоло по няколко пъти (по някога) за да отключи или заключи клавиатурата.
В заключено положение в чантата при повикване (входящо) копчето (за приемане на разговор) не винаги сработва. Натиска се по няколко пъти и не се отваря разговора, а телефона продължава да звъни. Това естествено не е винаги, защото при повторни опити си функционира нормално и не можем с жена ми да "хванем" момента когато не работи :D
Тя ми се оплаква, че не може да приеме разговора по тази причина, а аз вземам телефона и правя няколко теста и всичко си е наред :D
Абе ........., общо взето тъпа работа с тоя телефон :D
Здравей , май нещо си се объркал за телефона
Говоритела не му долу под капачето , там е втория микрофон
А за качеството на телефона незнам имам 2 вече 6месеца не е направил никакви издънки
Явно твоя е някаква китайска зглобка
Мойте са закупени от Мтел и са Финлански
Много съм довплен от Е-серията на Нокия
първо имах Е51 после Е55, Е71,сега 2бр.Е6
перфекна машинка.
Говоритела не му долу под капачето , там е втория микрофон
А за качеството на телефона незнам имам 2 вече 6месеца не е направил никакви издънки
Явно твоя е някаква китайска зглобка
Мойте са закупени от Мтел и са Финлански
Много съм довплен от Е-серията на Нокия
първо имах Е51 после Е55, Е71,сега 2бр.Е6
перфекна машинка.
Върни се и прочети отново какво съм написал и тогава говори кой е объркал и какво изобщо е объркано. Капиш ?
Зад написаното от мен (по-долу или по-горе) стоя на 100% зад думите си.
Ади сега прочети отново няколко пъти поста ми и се напъни ....... и помисли ;)
Моя също е от Мтел ;) Явно си мислиш че си най-богатия който си позволява телефон от Мтел :D
Това е отговора ми на поста ти, по същия начин като твоя (yes)
Няма друго какво да добавя, телефона E6 не е най-перфектното нещо.
Написах за недостатъците му. Не ми се занимава и да го нося на сервиз, защото тези неща не се проявяват всеки път. Какво да им обяснявам ???
А за слабото чуване ....., ами може всички Е6 да са така :|
Абе ......., слаб телефон в общи линиииии. Но едно е предимството му --> ФОНЕТИКА (yes)
Зад написаното от мен (по-долу или по-горе) стоя на 100% зад думите си.
Ади сега прочети отново няколко пъти поста ми и се напъни ....... и помисли ;)
Моя също е от Мтел ;) Явно си мислиш че си най-богатия който си позволява телефон от Мтел :D
Това е отговора ми на поста ти, по същия начин като твоя (yes)
Няма друго какво да добавя, телефона E6 не е най-перфектното нещо.
Написах за недостатъците му. Не ми се занимава и да го нося на сервиз, защото тези неща не се проявяват всеки път. Какво да им обяснявам ???
А за слабото чуване ....., ами може всички Е6 да са така :|
Абе ......., слаб телефон в общи линиииии. Но едно е предимството му --> ФОНЕТИКА (yes)
Пич тези неща, които си описъл са само при твоя телефон явно. Досега не съм чул от друг нещо да се оплаква от говорителите. Общо взето си е доста добър телефона. Общото мнение ако се прочетат всички коментари е доста добро. Аз също съм много доволен от апарата.