E72
Re: Nokia E72
Когато ползвам интернет още на първата или максимум на втората отворена страница ми изписва, че паметта ми е пълна и да затворя някои приложения ? Какво ще рече това ? Не мога да ползвам интернет...
Когато реша да задам адрес за търсене с GPS, се налага да го пиша на латиница, поради липса на кирилица в телефона. Телефонът обикновено не го разбира, защото в картата е записан на кирилица. Дори като избера карта на латиница, пак трудно се разбираме. В картата на латиница, имената са написани по доста по-различен начин от приетия у нас. Например Железница трябва да го напиша Zheleznitsa
Аз си купих Plantronics M20 за 49лв от офис на Глобул - работи с два телефона и е перфектна - добър звук и дълго издържаща батерия
Здрасти, може ли повече инфо, кака се ползва тази програма за писане на маили или смс
Иначе работи ли ти нормално навигацията?Мисля да си купувам такъв,че е последния направен качественно и то от стария материал...:)
Ако модела е navigacion edition работи сравнително добре навигацията на телефона, работи с Garmin, Sygic, Ndrive и Nokia Maps. Но лошото е, че екрана е малък и надписите са малки, азбира се търсенето на адреси е само на латиница. Предимство е добрата батерия по време на навигация пред други телефони, на които след час и нещо си трябва зареждане, а тук е доста по добре положението.
Проблем с телефона
Здравейте, имам телефона от доста време и много ми харесва, хич не искам да го сменям. От известно време имам много досаден проблем - не получавам звуков сигнал при получен sms. Пробвах всичко, настройки по подразбиране, преинсталиране на софтуера - никаква промяна. Имате ли идея на какво може да се дължи?
Здраавейте! Имам нокиа е72 и искам да попитам,ако някой може да ми помогне и да бъде така добър да ми обясни, като съм свързана с дадена WLAN мрежа, има ли начин да направя така че да не ми се запаметява, защото в дадения случай,става въпрос за свързването ми с рутера вкъщи.. а като е постоянно свързано и ми дърпа много батерия. Играх си,сумати време,помогнете мили хора!