Lumia 800
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Nokia Lumia 800
Много добре разбрах какво ти допада.
Ако смяташ за справедливо ми дай линк към друга "независима медия" която пък подкрепя wp.
Да уравновесиш нещата.
Ако смяташ за справедливо ми дай линк към друга "независима медия" която пък подкрепя wp.
Да уравновесиш нещата.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
По принцип не давам нито възхваляващи, нито негативни линкове, който иска може да си набави нужната информация. Но когато някой дава грешна информация, се чувстван длъжен да се намеся. :) Защото колегите съвсем умишлено са дали само този линк. Не вярвам да са искали да си купят телефона и да са прочели само една статия. Аз, като си търся нещо, винаги прочитам поне 5-10 ревюта, както и още толкова в ютюб. Но никога от един и същи източник.
-
- Регистриран: 18 яну 2007, 11:48
Ако я нямаше тази марка Nokia, светът нямаше да е такъв така като направи и Apple и много други компании :) Но да казвате за такава компания която се занимава само с телефони и сигурно всеки в този свят поне е имал 1 телефон Нокиа такива неща е неудобно. Този телефон има такъв дизайн който досега само Нокиа е имала и ОС просто е чудесна комбинация. Не познавам човек който да не е харесал това преживяване с WP7 ,ако не или просто не иска да го възприеме как ще е толкова уникален на такава цена или ползва друг телефон. Същото е и при колите или каквато и да е покупка на произволна Марка. Кой каквото ползва него го хвали и не вижда друго. Ок няма лошо но има и други хубави неща които не трябва да се пренебрегват. Така че относно телефона пробваш купуваш ако ти е харесало ако не не си го купуваш. Но в тази тема за този телефон който го притежава няма да каже отрицателно мнение
-
Отново си противоречиш
[Quote]Автор: AVKansazov
Дата: 25.05.2012 16:48
искаш да кажеш че ограниченията на wp7 не са истина?[/Quote]
[Quote]Автор: makeno
Дата: 25.05.2012 18:53
Истина са. На който не му допадат, да не си взима WP. На мен не ми пречат и плюсовете ми се виждат мн повече.[/Quote]
Дата: 28.05.2012 13:55
Но когато някой дава грешна информация, се чувстван длъжен да се намеся. [/Quote]
Ти нещо не можеш да си намериш позицията.Аз не виждам каква грешна информация има от публикуваното освен изброяване на ограниченията с което дори ти се съгласяваш.И после отричаш цялата статия.
Какво не искаш хората да разберат с какво си имат работа?
[Quote]Автор: AVKansazov
Дата: 25.05.2012 16:48
искаш да кажеш че ограниченията на wp7 не са истина?[/Quote]
Дата: 25.05.2012 18:53
Истина са. На който не му допадат, да не си взима WP. На мен не ми пречат и плюсовете ми се виждат мн повече.[/Quote]
Дата: 28.05.2012 13:55
Но когато някой дава грешна информация, се чувстван длъжен да се намеся. [/Quote]
Ти нещо не можеш да си намериш позицията.Аз не виждам каква грешна информация има от публикуваното освен изброяване на ограниченията с което дори ти се съгласяваш.И после отричаш цялата статия.
Какво не искаш хората да разберат с какво си имат работа?
-
[Quote]Не познавам човек който да не е харесал това преживяване с WP7[/Quote]
Добре кажи ми какво е преживяването.Какво е това което те е изкефило.Непрекъснато го чета от теб "изживяването" кажи все пак.
Може би пързалянето на квадрати в менюто или шрифтовете от които на един екран има надписи които излизат извън очертанията и други от които ще ти изтекат очите докато ги прочетеш.
Добре кажи ми какво е преживяването.Какво е това което те е изкефило.Непрекъснато го чета от теб "изживяването" кажи все пак.
Може би пързалянето на квадрати в менюто или шрифтовете от които на един екран има надписи които излизат извън очертанията и други от които ще ти изтекат очите докато ги прочетеш.
Както казах, не съм несъгласен със статията, тя не казва нищо ново и дъвче неща, които са отдавна ясни (от около 2 години), а по начина, по който тя нарочно се представя от определени потребители. И двамата казват, че след като са я прочели са решили да не си купуват лумията. Извинявам се за мнението ми, но повечето хора не се повлияват от една статия в сайт на конкурентен модел. Или поне не такива, които наистина си играят с мисълта да закупят определен модел. Точно затова не смятам, че е коректно еди кой си да казва, че телефонът не струва, като дори не се е докосвал до него, а само го е чел в някакъв фенски на н8 сайт. Отделно, че плюсовете са премълчани, но това е нормално за подобен тип статии.
[Quote]Автор: ifeelfree
Публикувано: 06.05.2012 08:13
telefona ne e lo6, samo ne moga da namerq kak da zadam MP3.ka kato ton na zvanene [/Quote]
[Quote]Автор: edis_feyziev
Публикувано: 11.05.2012 13:14
Ако имаш пари купи си го. Такова преживяване няма в нито един друг телефон като Lumia 800...
Пък после ще си купиш другия с WP8.
Единствения недостатък е Bluetooth и Zune. Нищо друго [/Quote]
Bluetooth и Zune са най-малкия проблем.
[Quote]Автор: Velika Kalcheva
Публикувано: 17.04.2012 19:44
Как въобще могат да се прехвърлят файлове на WP7 устройство от компютър?[/Quote]
[Quote]Автор: alboqnskiq1
Публикувано: 13.03.2012 04:42
Тоя телефон не може да се конектва с блутут към нищо, с кабела пак не става, маркета е пълен т...ак, не струва и 2 стотинки. Как може телефон модел 2011 да не може да се конекнте с блутут. Андроид си остават номер 1. Тоя телефон, който си е го екупил ще си го блъска в главата[/Quote]
[Quote]Автор: izvoza
Публикувано: 15.02.2012 12:04
По скоро е въпрос. Много добър телефон (имайте предвид, че го взимам след Самсунг Галакси С2 ). Само някой да каже, ако знае, има ли приложение за увеличаване на фонтовете. Някои, особено тия долу са досадно дребни. Предварително благодаря[/Quote]
Можете ли да отговорите на въпросите на тези хора и защо всеки друг смартфон на Нокия го може
а тяхните не?
telefona ne e lo6, samo ne moga da namerq kak da zadam MP3.ka kato ton na zvanene [/Quote]
[Quote]Автор: edis_feyziev
Публикувано: 11.05.2012 13:14
Ако имаш пари купи си го. Такова преживяване няма в нито един друг телефон като Lumia 800...
Пък после ще си купиш другия с WP8.
Единствения недостатък е Bluetooth и Zune. Нищо друго [/Quote]
Bluetooth и Zune са най-малкия проблем.
Как въобще могат да се прехвърлят файлове на WP7 устройство от компютър?[/Quote]
Тоя телефон не може да се конектва с блутут към нищо, с кабела пак не става, маркета е пълен т...ак, не струва и 2 стотинки. Как може телефон модел 2011 да не може да се конекнте с блутут. Андроид си остават номер 1. Тоя телефон, който си е го екупил ще си го блъска в главата[/Quote]
[Quote]Автор: izvoza
Публикувано: 15.02.2012 12:04
По скоро е въпрос. Много добър телефон (имайте предвид, че го взимам след Самсунг Галакси С2 ). Само някой да каже, ако знае, има ли приложение за увеличаване на фонтовете. Някои, особено тия долу са досадно дребни. Предварително благодаря[/Quote]
Можете ли да отговорите на въпросите на тези хора и защо всеки друг смартфон на Нокия го може
а тяхните не?
WP7 е много ограничена като възможности, и напомня за iOS по много неща. От друга страна много хора няма да забележат тези ограничения или ще свикнат с тях, така както масите свикнаха с ограниченията на iOS и даже ги възхваляват, говорейки за "простота", "лесна употреба", "удобство" и т.н.
Иначе никой споед мен не може да отрече, че всичко се движи плавно при WP7. За много потребители това е ужасно важно.
Иначе никой споед мен не може да отрече, че всичко се движи плавно при WP7. За много потребители това е ужасно важно.
Да отговорим на въпросите.
Сваля си песента чрез някое приложение с надпис ringtone. После отива на песента, дава set as ringtone и готово, телефончето ще звъни с актуалния хит. :)
Има два начина, чрез кабел или чрез wi-fi. Като си върже човек тела към компа, автоматично започва да се инсталира една програмка, zune се нарича. После се влиза в нея и задава от коя папка да вземе песните, филмите, картинки и т.н. След това, всеки път щом потребителят постави определени файлове в дадената папка, те автоматично се появяват и на телефона при синхронизиране. Друг вариант е виртуалният хард диск, който поддържа 25гб. Слагат се там файловете и те автоматично се появяват в телефона.
В маркета има всичко, което го има и за андроид, доста приложение са с по-високо качество, някои са с по-ниско. Има опцията и предимството, че всичко може да се свали и тества безплатно, не е като при андроид. Беше времето, когато нямеше приложения за WP. И кой 2011 ползва блутуут, като има толкова по-бързи алтернативи..
[Quote]Можете ли да отговорите на въпросите на тези хора и защо всеки друг смартфон на Нокия го може
а тяхните не? [/Quote]
Защото другите нокии ползват симбиан или не са смартфони. :) Едно време много хора се оплакваха и от липсата на инфрачервен порт...
Сваля си песента чрез някое приложение с надпис ringtone. После отива на песента, дава set as ringtone и готово, телефончето ще звъни с актуалния хит. :)
Има два начина, чрез кабел или чрез wi-fi. Като си върже човек тела към компа, автоматично започва да се инсталира една програмка, zune се нарича. После се влиза в нея и задава от коя папка да вземе песните, филмите, картинки и т.н. След това, всеки път щом потребителят постави определени файлове в дадената папка, те автоматично се появяват и на телефона при синхронизиране. Друг вариант е виртуалният хард диск, който поддържа 25гб. Слагат се там файловете и те автоматично се появяват в телефона.
В маркета има всичко, което го има и за андроид, доста приложение са с по-високо качество, някои са с по-ниско. Има опцията и предимството, че всичко може да се свали и тества безплатно, не е като при андроид. Беше времето, когато нямеше приложения за WP. И кой 2011 ползва блутуут, като има толкова по-бързи алтернативи..
[Quote]Можете ли да отговорите на въпросите на тези хора и защо всеки друг смартфон на Нокия го може
а тяхните не? [/Quote]
Защото другите нокии ползват симбиан или не са смартфони. :) Едно време много хора се оплакваха и от липсата на инфрачервен порт...
Относно прехвърлянето на файлове: как се инсталира Zune на Ubuntu?
SkyDrive е хубава работа, признавам. Но какво правиш с файлове различни от разпознаваните от системата? Например .bin или .tar? WP7 няма достъп до файловата система, не можеш просто да си съхраняваш там файлове..не можеш да ползваш телефона като USB drive който е винаги с теб.
SkyDrive е хубава работа, признавам. Но какво правиш с файлове различни от разпознаваните от системата? Например .bin или .tar? WP7 няма достъп до файловата система, не можеш просто да си съхраняваш там файлове..не можеш да ползваш телефона като USB drive който е винаги с теб.