Lumia 900
Re: Nokia Lumia 900
То и да излезе смяташ ли да го купуваш?:D
Ами не, ако беше излезнал преди година (или две :D) може би - да, но...
Просто той докато излезне ще остарее с нялко години вече хардуерно...
Вече имам чувството, че Nokia умишлено се опитват да фалират...
Просто той докато излезне ще остарее с нялко години вече хардуерно...
Вече имам чувството, че Nokia умишлено се опитват да фалират...
[Quote]Вече имам чувството, че Nokia умишлено се опитват да фалират...[/Quote]
Това не е баш така.Просто американците от Microsoft реализират план за опоскване на тази компания,лидер в предишните години.Достойни последователи на първите завоеватели на Новия свят...
Това не е баш така.Просто американците от Microsoft реализират план за опоскване на тази компания,лидер в предишните години.Достойни последователи на първите завоеватели на Новия свят...
Според мен телефонът е красив и стилен. Операционната система заслужава шанс. Въобще не бих се колебал да го използвам, напълно съзнавайки стоте ограничения на WP.
Противоречиви са мненията за батериите между 800 и 900. Имай ли някой опит с двата за да сподели, кой е с по-дълуг живот?
Е най-сетне се появи в България. :)
[Quote]просто европейската има 900 за 3G, [u]който не се използва в България[/u].[/Quote](woo)
Явно не ползваш 3G на виваком;) извън градовете:D
Явно не ползваш 3G на виваком;) извън градовете:D
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
е аз като гледам този модел е с по-издържлива батерия,поне според капацитета съдя 1830 на 1450мА
-
- Регистриран: 17 сеп 2009, 02:50
като гледам Нокия не са направили нищо кой знае какво освем малко-голяма батерия и дисплей,
можеха да сложат 1 или 2 гб рам 2 или 4тири ядрен процесор ,но да не забравяме все пак това е нокия те не са от мн. иновативните дане кажа хич.
можеха да сложат 1 или 2 гб рам 2 или 4тири ядрен процесор ,но да не забравяме все пак това е нокия те не са от мн. иновативните дане кажа хич.
:) не се изказвай неподготвен, само разваляш темата и интересните гледни точки