808 PureView
Re: Nokia 808 PureView
Аз лично не правя снимки, за да си ги разглеждам на гсма...
за гледане - ipad 3 или macbook pro с retina дисплей
[Quote]Автор: Вито
Дата: 12.06.2012 14:22
Аз лично не правя снимки, за да си ги разглеждам на гсма...[/Quote]
Ми за какво ти е дисплей - една дупка ти стига да правиш снимки през нея :D
Иначе цена от 1300лв. за тая тухла със смешен 360х640 дисплей са адски много пари хвърлени на вятъра. Реалната му цена е 700-800лв. макс !!!!!!
Дата: 12.06.2012 14:22
Аз лично не правя снимки, за да си ги разглеждам на гсма...[/Quote]
Ми за какво ти е дисплей - една дупка ти стига да правиш снимки през нея :D
Иначе цена от 1300лв. за тая тухла със смешен 360х640 дисплей са адски много пари хвърлени на вятъра. Реалната му цена е 700-800лв. макс !!!!!!
Всеки ползва това което му е нужно, а това колко пари ще даде човек за тухли или керемиди е негов "проблем". Използвам телефона предимно за това, за което е предназначен, а именно - разговори.
Аз няма да дам 1300 лв за този телефон и изобщо за който и да е било телефон на тази цена при положение, че един мощен 10-15 инчов лаптоп струва толкова!
Аз няма да дам 1300 лв за този телефон и изобщо за който и да е било телефон на тази цена при положение, че един мощен 10-15 инчов лаптоп струва толкова!
Въпроса с цената е доста шекотлив.
Ако е доста скъп:
Може продажбите да са много малко.
Може да не си покрият разходите.
При една приемлива цена доста хора ще си го купят. Та дори и за колекция (последен симбиан)
Ако е доста скъп:
Може продажбите да са много малко.
Може да не си покрият разходите.
При една приемлива цена доста хора ще си го купят. Та дори и за колекция (последен симбиан)
препоръчаната цена от Nokia e 450 евро преди такси/субсидии.. всичко остнало е търговска дейност.
При тая цена ( ако е 900+++). Едва ли ще има толкова заклети фенове.
Ама то НАЛИ ЦЕЛТА Е НОКИА ДА ФАЛИРА НАПЪЛНО
Ама то НАЛИ ЦЕЛТА Е НОКИА ДА ФАЛИРА НАПЪЛНО
те знаят че няма да пласират кой знае колко бройки.. стратегията им е изцяло вързана с тази на Microsoft, ако прокета N9 и 808 не бяха в толкова напреднал стадии когато Елоп застъпи, можеше и да не ги видим..
Nokia от самото начало казаха че 808 ще е "premium" играчка.. и цената го отразява. Ще е много рядко срещан телефон, което е ок.. аз често предпочитам да съм единият процент, а не масата (yes)
Реално тя е последната истинска 100% Nokia... всичко след това е 50% Microsoft (ако телефона е разделен 50/50 хардуер/софтуер).
Nokia от самото начало казаха че 808 ще е "premium" играчка.. и цената го отразява. Ще е много рядко срещан телефон, което е ок.. аз често предпочитам да съм единият процент, а не масата (yes)
Реално тя е последната истинска 100% Nokia... всичко след това е 50% Microsoft (ако телефона е разделен 50/50 хардуер/софтуер).
Nokia 808 PureView-in memory of Nokia(flower)(flower):D:D:D
Какво става?
Някой беше писал днес да е пусканете в БГ.
Има ли някакви сведения?
Сега като подгониха служителите на оператори във форума и всички се изпокриха:D
Дайте някакво инфо.
Някой беше писал днес да е пусканете в БГ.
Има ли някакви сведения?
Сега като подгониха служителите на оператори във форума и всички се изпокриха:D
Дайте някакво инфо.