Lumia 800
-
- Регистриран: 13 юни 2012, 12:41
Re: Nokia Lumia 800
Преди седмица си взех Lumia 800 и мога да кажа,че съм доволен.Останах верен на марката Нокиа и за сега съм доволен.Лесна и бърза синхронизация,красив интерфейс и липса на бъгове.Доста хора се мъчат да ме накарат да го заменя за андроид...колко предимства давал,колко бил добър:)Грабна ме защото има перфектния дисплей,а не като S3 ( тухла),ако искаш Tab вземи си Tab.Надявам се повече собственици на телефона да пишат тук (beer):)
Аз си го закупих този тел.и вече двапати зарядноното го давам на ремонт
mod edit: Писането на кирилица е задължително!
vladovn
vladovn
mod edit: Писането на кирилица е задължително!
vladovn
vladovn
-
искам да попитам някой защо на skydrive ми показва,че имам 7gb памет вместо 25 gb лансирани от Nokia i Microsoft :(:) .Иначе със всеки изминал ден разбирам,че телефона е уникален и WP7.5 e най-добрата OS :) Всичко е лесно,сякаш са го направили за тебе (yes)(whistle)
Някой ползва ли програма за автоматично записване на разговорите (двупосочно)?
[Quote]доста изчетох за телефона преди да си го купя и от менията тук останах повече с негативна нагласа. Е, добре че реших да си съставя собствено мнение: купих си телефона [/Quote]
Значи четеш лоши отзиви и отиваш да си го купиш? :D Не че нещо, ама...
Ще поясня преди да пиша още, че на мен Лумиата много ми хареса - ползвах я към 3 седмици....
[Quote]Zune на компютъра, много по - лесно и бързо (при това през домашната ми Wi-Fi мрежа) трансферирам файлове [/Quote]
Аз Зюн така и не си инсталирах. Файлове си прехвърлях през Скайдрайв без никакви проблеми...
[Quote]В сравнение с Android - а (ICS 4.0.3) на споменатия SE Xperia Arc S(който е с почти същите хардуерни характеристики) направо е удоволствие. [/Quote]
Андроидът не е удоволствие само ако не си го конфигурираш и настроиш правилно. В този случай почва да лагва зверски и да пада батерията. Моят Дел Стрийк, който е модел 2010 и е 1-ядрен, няма капчица лаг с Цианоген 2.3.7...
Значи четеш лоши отзиви и отиваш да си го купиш? :D Не че нещо, ама...
Ще поясня преди да пиша още, че на мен Лумиата много ми хареса - ползвах я към 3 седмици....
[Quote]Zune на компютъра, много по - лесно и бързо (при това през домашната ми Wi-Fi мрежа) трансферирам файлове [/Quote]
Аз Зюн така и не си инсталирах. Файлове си прехвърлях през Скайдрайв без никакви проблеми...
[Quote]В сравнение с Android - а (ICS 4.0.3) на споменатия SE Xperia Arc S(който е с почти същите хардуерни характеристики) направо е удоволствие. [/Quote]
Андроидът не е удоволствие само ако не си го конфигурираш и настроиш правилно. В този случай почва да лагва зверски и да пада батерията. Моят Дел Стрийк, който е модел 2010 и е 1-ядрен, няма капчица лаг с Цианоген 2.3.7...
-
- Регистриран: 08 юни 2012, 23:45
Бавен, грозен с малоумна ОС.
малоумията е поредното малоумие след голямото малоумие на Нокиа дa минат на Windows.
малоумията е поредното малоумие след голямото малоумие на Нокиа дa минат на Windows.
-
:D:D:D Малоумия е всичката реклама на Андроид :D Windows phone е най-добрата операционна система,който не е работил с нея,моля да не коментира.Перфектно съвършена (yes) Набутвайте се с големи тухли четворки :D:D:D
Аз я ползвах към месец и на този етап не бих го избрал пред андроид... Ще ми коментираш ли някакви по-конкретни мотиви за заключението си, или понеже теб те кефи, значи е най-добрата?