Lumia 710
Re: Nokia Lumia 710
Искам да попитам дали е възможно приложения като Nokia Music или Nokia Maps/Drive да се инсталират на други телефони с Windows Phone, които не носят марката Nokia (например HTC Radar)? Благодаря предварително.
Вече го има във Виваким и Глобул,ако някой го е разцъквал да каже как е
Nokia Lumia 710
Онези разбирачи в началото на темата, които бяха против тая Нокия ако случайно се появи някой от тях, би ли ми казал за 400 лв. кой друг, ако не този телефон да си взема и защо?
Брато взимай тела и не ги слушай разбирачите имал сам desire,и други андроиди но win.7 на нокиа специално е супер уникален работи се супер лесно и не цикли аз специално ползвам андро и win7.nokia lumia 710 и Zte libra.да не говорим за големите лопати от 4инча на горе грозна картина.взимай не се чуди.
ти колко от паметта на смартфона си исползваш защото на мен до 10 бг са ми предостатачни
Здравейте имам същия телефон ,но имам проблем Блутота не може да се изпращтат неща и да когато от друг тел се опитат да ми пратят файл черз блутот изписва на техните телфони им свързването невъзмозможно... аз за Изпращене от моят телефон дори на файловете (снимки,песни,клипове) дори в опцийте на снимката няма Send whith bluetoth. някакви идей защо е така ???? Благодаря Предварително..
Отговора е лесен... WinowsPhone! Засега поне аз незнам начин за трансфер на подобни файлове по блутут.
microsoft не са го слагали като опция транфера на данни с блутут :) тъпо ми се струва и на мен амаа...
Ванко .. защо по дяволите не спреш да се дракаш с хората харесващи Нокия и Уиндоус.
Видях че изтъкна недостатъците и но защо разваляш всички постове свързани с Нокия.
Ние хората от 3тия свят също искаме да разберем за какво иде реч, а от вашите караници нищо не се разбира ?! Ако можеш дай ми компетентно мнение струва ли си да заменя андроид с Уиндоус ?
:|:(
Видях че изтъкна недостатъците и но защо разваляш всички постове свързани с Нокия.
Ние хората от 3тия свят също искаме да разберем за какво иде реч, а от вашите караници нищо не се разбира ?! Ако можеш дай ми компетентно мнение струва ли си да заменя андроид с Уиндоус ?
:|:(
Тела е пушка просто! Работи супер бързо и метро интерфейса доста ми допада :) Макар и да няма метали по него, тела стои доста добре в ръка и е сглобен читаво, така че няма скръц и пръц. 3.7 инча дисплей е идеалния размер за телефон. Аз лично съм имал и SGS2 и мога да кажа, че като сглобка и материали нокията е доста по-добра. От софтуерна гледна точкам всички най-популярни програмки ги има. И все пак ОС-а продължава да се развива. Чакам да излезе само Аполо или поне Танго ъпдейта за да мога да пиша на кирилица без инсталация на 3ти приложения :)