Lumia 800
-
- Регистриран: 18 яну 2007, 11:48
Re: Nokia Lumia 800
Е телефона свързал ли си го изобщо?
пробвай пак по стъпките ще стане и при мен не стана от първия път но недей да се отказваш няма да съжаляваш. Телефонът се държи доста прилично.
пробвай пак по стъпките ще стане и при мен не стана от първия път но недей да се отказваш няма да съжаляваш. Телефонът се държи доста прилично.
Някой знае ли приложение за отговор на обаждане с sms: Нaпример: I'll call you later.
Примерно да отбиеш учтиво телефонно обаждане...
Примерно да отбиеш учтиво телефонно обаждане...
аз го направих така и сега тел ми е на ремонт...а си работеше перфектно каде ми трябваше да се занимавам а инак така описано апдеитна и повреме на апд. се рестартира аз му махнах кабела и краи с wp единствено исписваше Nokia на екрана и яввно му затрих windowsa..и тел. на 40 дни перфектен отиде за ремонт
Нещо не се получава.Първия ъпдейт стана но от там на татък нищо не става,което е леко изнервящо.Има ли друг начин или само през Zune?
-
Щом първия ъпдейт е станал няма начин втория да не стане. Пробвай същите методи след ъпдейта пак като 1 вия ъпдейт ще ти го изкарва и третия вече ще го намери автоматично Този телефон няма право на грешки не го ли знаете вече :Д Дори в Зюн го пише в error reporting :D
-
- Регистриран: 13 юни 2012, 12:41
Форумци къде се загубихте.Някой да се похвали нещо със своята Lumia ?(beer)
-
Всичко освен камерата е 6.
Нека направим преброяване на наличните лумии. Интересува ме с коя версия на софта сте?
Аз:
Нокиа Лумия. Била е на Т-Мобил Германия
Software: Windows 7.5
Firmware revision: 1600.2479.7740.11451
Сегашен оператор Мтел
Любопитно ми е вашите с каква версия ОС са, тъй като аз явно нямам последната.
Иначе липсват ми още 2 -3 приложенийца и за мен това е системата.
Споделете ако някой вечего е направил. Не мога да изпращам ммс от телефона си. И намерил ли е някой начин да визуализира на начлания екран оставащите проценти живот на батерията?(yes)
Аз:
Нокиа Лумия. Била е на Т-Мобил Германия
Software: Windows 7.5
Firmware revision: 1600.2479.7740.11451
Сегашен оператор Мтел
Любопитно ми е вашите с каква версия ОС са, тъй като аз явно нямам последната.
Иначе липсват ми още 2 -3 приложенийца и за мен това е системата.
Споделете ако някой вечего е направил. Не мога да изпращам ммс от телефона си. И намерил ли е някой начин да визуализира на начлания екран оставащите проценти живот на батерията?(yes)
-
Пробвай да му направиш ъпдейт през зюн ако не ти изкара автоматично по- старите постове съм написал ако не ти харесат колегите също са писали и ще има последния ъпдейт за процентите не съм се интересувал и не знам как става. Предполагам че трябва да имаш unlock на софтуера и така . За ММС тря да имаш включен интернет през телефона. Cellular data on и после през messages даваш attach и избираш снимка и пращаш
Стана. Вече имам последната версия на ъодейтите. Става по описания начин, но не губете търпение. При мен опитите продължиха доста. Ще споделя впечатления..