Lumia 900
Re: Nokia Lumia 900/ кирилизация на Е72
Да ще кажа с коя версия съм, наистина не е мястото тук на този коментар, но след като тук стана на въпрос. Версията на софтуера е 091.003, а преди него беше с 081 и нещо си. Продуктовия код е за Глобул.
Благодаря!
Ще чакам да кацне и при мен тази актуализация на софуера
Ще чакам да кацне и при мен тази актуализация на софуера
]Разгледах го в Глобул, откличаваше се от останалите. Погледа ми подадна първо на него. Да ти е честитa тази Lumia. Аз ще изчакам до есента да видим какво ще излезе с Windows Phone 8 и може би с технологията Pureview на камерите. И вероятно по силен хардуер.
Re: Nokia Lumia 900
На тая Nokia силата на възпроизвеждане на звука е твърде слаб за тия пари Пълен боклук!
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
Пълни ама пълни глупости!!!! Звука изобщо не слаб .Тук във форума се навъдиха много разбирачи дето чул или видял за малко и пише та пушек се вдига и си вярва. А дали е ползвал телефона ,запознат ли е с операционната система била тя Android,Wp7 или друга-убеден съм НЕ.Като преди дни в магазин момиче си избираше телефон и нейн познат казваше аз го знам Андроида мани га тая Нокия. Попитах го какъв е прцесора на андроидския телефон,каква антивирусна ползва,ползва ли таск менъджър-теле в железница.Та такива драскачи се появиха и тук. Тази нокия не е боклук казвам го от опит защото я имам.Всичко е направено добре,телефона е наистина флагмана с тази ОС на Нокия.
Ахъ, стар хардуер комбиниран с висока цена прави флагман.
Формулата на успеха.
Формулата на успеха.
-
Уточни кое е стар хардуер ако обичаш.
Това което се продава като флагман, а хардуера е за средния клас.
За справка виж характеристиката на arc s, а след това и цената. После го извади от цената за lumia 900 и ще разбереш колко по - скъп е.
А след това виж колко струват истински флагмани като xperia s или sensation xe.
За справка виж характеристиката на arc s, а след това и цената. После го извади от цената за lumia 900 и ще разбереш колко по - скъп е.
А след това виж колко струват истински флагмани като xperia s или sensation xe.
-
Да видим сега този среден клас при Нокията започваме с Процесора-APQ8055 45 нанометра ARMv7 1-1.4 GHz Scorpion L2: 512 KB Adreno 205 Двуканален 333 MHz LPDDR2 [ 12 ] Липсва модем Q2 2010 , сега за Арк S-MSM8255 45 нанометра ARMv7 1-1,5 GHz Scorpion L2: 512 KB Adreno 205 Двуканален 333 MHz LPDDR2 GSM (GPRS, EDGE), W-CDMA/UMTS (HSDPA, HSUPA, HSPA +), MBMS Q2 2010 къде е разликата . Да видим камерите- сравнено между двата телефона влез в и си избери един от двата телефона виж там където в спецификацията пише проверка на качеството и сравни -нещо да кажеш къде е разликата. Чакам следващите ти доводи до тук нищо съществено а се вижда ,че освен цената май хардуера не толкова даже изобщо не е различен.
-
Сравнени между камерите