X2-02

GoGetIt
Регистриран: 14 окт 2010, 19:05

Re: Nokia X2-02

Мнение от GoGetIt » 04 окт 2012, 20:40

Така си и мислех - с тази батерия...
Мерси (yes)(beer)

bkc
Регистриран: 10 фев 2012, 16:00

Мнение от bkc » 07 окт 2012, 11:08

Колега,и аз не мога да отворя нищо с карта на Виваком ,не мога да си отворя сайта на опера да си сваля опера мини.Този браузър -Нокия браузър е явно вълшебно дърво неставащо за нищо.Ако си решил проблема,пиши моля те как.....

sports_man
Регистриран: 15 окт 2007, 11:19

Мнение от sports_man » 07 окт 2012, 13:08

Да споделя и аз малко повече за телефона:
1-во немога да си обесня някой как може да е възмотен от това че нямало някакъв сигнал с който да показва дали някой те е търсил,все едно да кажеш как може да няма NFC чип,еми няма такъв тон или някаква друга индикация и немога да разбера толкова ли е трудно да натиснеш червената слушалка за да видиш часът ,датата и евентуално дали някой не те е търсил,ако толкова те мързи си купи айфон 4,4С или 5 които имат [B]сири[/B] гласови команди и няма да се наложи да натискаш бутони.
2-ро [B]батерията[/B] изкарва доволно дълго време за малкия си капацитет,с оригиналния си заряд ме изкара около 4-5 дена.Гледам тук някой писъл 2-3 дена с 20 мин разговор на ден - Абсурд.Неможе мойта да кара 4-5 дена с по 20 мин разговори твойта да кара по 2-3 дена.
3-то трансмитера не съм го пробвал още и немога да кажа,но са ми казали че до 1 метър няма никакви проблеми и се очудвам как така на повече от 20 см не хваща...Като пробвам ще споделя.
4-то Премигването на дисплея и при мен го има и незнам точно на какво се дължи,но не е никакъв проблем - един път в деня да премигне.
5-то някой беше казъл че бил много бавен софтуера- лъжа или има и друг вариянт ако евентуално ако е с някой стар фирмуер който е бавен-така съм съгласен,аз съм с най новия 11.79 и при натискане на червената слушалка когато е заключен светва почти моментално има някакви стотни забавяне.
6-то Радиото е с много добър сигнал,доста стабилен и силен тунер,за сравнение с други нокий които са с вградена антена този е много напред в това отншение и дори да не се държи в ръка сигала не се променя както е при другите нокии като например 5030 Xpress Radio

bkc

Мнение от bkc » 07 окт 2012, 13:29

За интернета сподели колега спортен,за интернета...Имам чувство че телефон с Нокия браузър е осакатен непоправимо....Явно браузъра не става за нищо,ама и не можеш за секунди да се закачиш някъде да си изтеглиш опера мини....жалко....Нокия ми се сринаха като марка......единствения им плюс е,че имат SMS на кирилица май.....

sports_man

Мнение от sports_man » 07 окт 2012, 13:57

Еми вградения браузър не е от най-бързите които съм виждал но според мен не е чак толкова зле колкото го описват. Приблизително 3-8 сек се бави между страниците което сякаш не е зле,аз така или иначе този телефон го ползвам иключително рядко за иНЕТ и то ако искам да прочета нещо...За опера не съм гледал да изтегля.Някой да даде линк от къде да я дръпна и ще споделя как е.

sports_man

Мнение от sports_man » 07 окт 2012, 13:59

Забравих да спомена че съм с най-бързия нет съществувал някога - Глобул:D

bkc

Мнение от bkc » 07 окт 2012, 19:51

За интернета-в менюто има 2 сим карти,картинка де,цъкваш на нея ,и,на която карта ти е нета,даваш маркировка срещу данни.После цепиш нета с оплютия от мен Нокия браузър.Май не съм бил прав.През Опера мини 4.4 не можах да отворя нищо.Жалко,че се набутах през глобул да даунлодвам операта.Става,там настройките от виваком също да ги инсталираш,то се подразбира,нали...За размера на снимките не съм гледал още как става ....

sports_man

Мнение от sports_man » 07 окт 2012, 21:55

Нещо не те разбирам какво искаш да кажеш,но моята Нокиа няма опера оригинално,предполагам може се инсталира,но я нямам а и оригиналния Нокиа браузър върши работа...(cyber)

nowhat
Регистриран: 22 ное 2010, 22:13

Мнение от nowhat » 07 окт 2012, 23:48

Следя коментарите за телефона от началото на неговата поява,защото ми харесаха много функциите,които притежава и реших да си го купя като дойде на нашия пазар.От всичко,което прочетох за него тук и в чужди сайтове за плюсовете и минусите му,везните наклониха към първите и го купих.Трябва да Ви кажа,че за първи път телефон да ме израдва толкова,не че съм имал много,просто съм много придирчив към тях.За парите,които струва телефона е перфектен,е разбира се аз не използван интернет на него и по-този въпрос не бих посмял да коментирам,но ако Ви трябва телефон с две карти,хубава музика и камера и държите на марката-това е вашият телефон.

sports_man

Мнение от sports_man » 07 окт 2012, 23:57

Айде честито,дано нямаш ядове с него! Я виж като слушаш радио в опциите имали запис от радиото ? Навсякъде пише че има а моя няма:S

Отговори