701
Re: Nokia 701
Колеги, откакто взех телефона и след ъпдейта до fp1 e "железен". Но едно ме притеснява. Тъй като инсталирам и пробвам различни приложения за него ми направи впечатление, че все по-мудно работи инсталатора, респективно деинсталатора на OS. Понякога се налага да чакам по 5 минути, за да инсталира приложение и по мое наблюдение става все по-бавен. Това си го обяснявам с разширяване на регистъра, защото го пълни и явно е, че помни какво си инсталирал и дейнсталирал. Моля да споделите при вас как е и за евентуално решение на проблема. Инсталирах Mobile cleaner, чисти там уж нещо..ама ефект няма, не не ми се иска да бръкна по-дълбоко, че може да изтрия нещо по-фатално. Въпреки този проблем \ако може да се характеризира като такъв\ телефона работи светкавично.
Колеги, откакто взех телефона и след ъпдейта до fp1 e "железен". Но едно ме притеснява. Тъй като инсталирам и пробвам различни приложения за него ми направи впечатление, че все по-мудно работи инсталатора, респективно деинсталатора на OS. Понякога се налага да чакам по 5 минути, за да инсталира приложение и по мое наблюдение става все по-бавен. Това си го обяснявам с разширяване на регистъра, защото го пълни и явно е, че помни какво си инсталирал и дейнсталирал. Моля да споделите при вас как е и за евентуално решение на проблема. Инсталирах Mobile cleaner, чисти там уж нещо..ама ефект няма, не не ми се иска да бръкна по-дълбоко, че може да изтрия нещо по-фатално. Въпреки този проблем \ако може да се характеризира като такъв\ телефона работи светкавично.
Сигурно проблема ти се крие някъде в твоя апарат, тъй като аз на моя 701 до сега нямам такъв проблем, а повярвай ми имам ужасно много инсталирани програми и почти всеки ден инсталирам и изтривам програми за да ги пробвам. Може би ти трябва Hard Reset, но незнам :X
Абе то телефона е пушка ама му е променена клавиатурата за писане и ще ти е много терсене, няма ги и стрелките за връщане напред назад на клавиатурата( е, има ги де, ама върви ги ползвай, ако ги намериш хи,хи, появяват се за няколко секунди и то като кликнеш върху текста....мнооо бави тва:()...иначе вече има и DLNA връзка така чееее няяяя ко повече да има на тоз телефон дето да го имат другите марки и модели...ама аз яката се прецаках че си махнах YouTube Downloader и Baterry monitor 3 и сега не мога да ги инсталирам пак, незнайно по какви причини и доста други приложения не могат да се инсталират де иначе телефончето си бачка супер ама като ги слушам тия във форума на НОКИА за кво иде реч, по добре недей пробва поне за сега...ако знаеш как да се върна към FP1 поне за малко ще съм мноооо благодарен ..ако те интересува още нещо питай...не разбирам много от телефони ама тоя нали ми е нов и за един месец му разказах играта от ръчкане и нищо му няяяя ей, яка машинка излезе:))) P.S. ......аааа, сетих се и още нещо и камерата може да не ти хареса нещо с новия си вид, уж за по лесно ама поне мен нещо не ма кефи....някой ако има нещо да каже да пише тука че има още мнооого да се разучава хи,хи (whistle)(yes)(beer)
итересува ме как мога да спра звука на камерата
много ми е важно
благодаря предварително
много ми е важно
благодаря предварително
итересува ме как мога да спра звука на камерата
много ми е важно
благодаря предварително
много ми е важно
благодаря предварително
Па пуснаха FP2 според GSMArena.
Това, което прочетох във форума на GSMArena за повторния ъпдейт с FP2 направо ме ужаси. Който е решил да си ъпдейтва телефона непременно трябва да прочете всичко по случая, а не да се чуди после кво прайм? Според мен FP2 е втори пореден съсипващ удар върху Belle и не ми ясно защо от Нокия не направят вътрешно разследване за троянски коне от конкуренцията. Нали искат да си възстановят пазарите? Тая дивизия, която им прави софта трябва да я закрият и изгорят един път завинаги. Жалко за читавия хардуер. Сигурен съм, че тоя който махна автофокуса от камерата е виновен за всички последващи издънки.