E6
-
- Регистриран: 06 май 2012, 21:44
Re: Nokia E6
Здравейте,доволни ли сте от камерата на Е6 ? Защото аз изобщо ! Телефона като цяло много ми допада, но камерата не струва ! На предишния модел Е72 където камерата е 5 MP е много по-добра.
[Quote]Здравейте,доволни ли сте от камерата на Е6 ? Защото аз изобщо ! Телефона като цяло много ми допада, но камерата не струва ! На предишния модел Е72 където камерата е 5 MP е много по-добра.[/Quote]
Тази Нокиа прави едни от най-добрите пейзажни снимки за телефон. Камерата няма единствено автофокус, а на е72 има. Ето тук може да се види класацията на снимки на телефони, Е6 го има в класацията, а е72 изобщо липсва.
http://www.esato.com/phonephotos/index.php?s=3&toplist=yes
Тази Нокиа прави едни от най-добрите пейзажни снимки за телефон. Камерата няма единствено автофокус, а на е72 има. Ето тук може да се види класацията на снимки на телефони, Е6 го има в класацията, а е72 изобщо липсва.
http://www.esato.com/phonephotos/index.php?s=3&toplist=yes
-
- Регистриран: 06 май 2012, 21:44
geornnn ти с Nokia E6 ли си ?
Аз съм с Е7 и Е72, на Е7 камерата е идентична с тази на Е6, а на Е72 камерата не му работи, има дефектирал чип.
Добър ден,
Бих искал да зная дали бих могъл да намеря от някъде Е6 произведена във Финландия? Повече от 3 години имах Е71 произведена там. Нямам забележка относно качеството.
Благодаря предварително,
Иван
Бих искал да зная дали бих могъл да намеря от някъде Е6 произведена във Финландия? Повече от 3 години имах Е71 произведена там. Нямам забележка относно качеството.
Благодаря предварително,
Иван
Добър ден,
Благодаря предварително,
Иван
Благодаря предварително,
Иван
Добър ден,
Благодаря предварително,
Иван
Благодаря предварително,
Иван
Ами намират се. Те като излязоха миналата година бяха само финландски, а сега може да има внесени унгарски или още по лошо китайски.
не виждам какво лошо има в китайските ... а завод във Финландия отдавна вече няма.
От миналия месец не работи. Този в Румъния отдавна не работи. Китайските заводи произвеждат по-бързо и най-вече евтино. Ако се има предвид, че телефоните сега остаряват бързо и се сменят на година -две не е нужно и да са много качествени, ако изкарат докато важи гаранцията е добре. Сега съм с финландска Е7 и за 10 месеца няма една драскотина. Ще го пазя като последния ми финландски сувенир.:))