808 PureView

tnt_kz
Регистриран: 05 сеп 2009, 12:20

Re: Nokia 808 PureView

Мнение от tnt_kz » 29 окт 2012, 19:35

Как е името на тая програма, че линка не бачка. Трябва ли хак на телефона

dyss
Регистриран: 17 юни 2007, 09:58

Мнение от dyss » 29 окт 2012, 20:07

Ало,гроздоберача...Този телефон го имам преди да си мислел да постваш глупостите си.Явно си кон с капаци и едва ли си ползвал друг смартфон и нямаш никаква база за сравнение.За камерата е ясно,че е перфектна,но не си купувам камера,а смартфон.Н-8 има далеч повече приложения,като например смешната програмка за напомняне на пропуснати смс и повиквания,като простата галерия,от която можеш да си разделяш снимките на албуми и с друга проста програмка да криеш такива,които искаш не всеки да вижда.Това процесорче,което са сложили му трябва по 5-10 мин да отвори всеки път снимките от галерията,особено ако са от най-големите, когато го разкача с лаптопа.А изтеглено приложение първо инсталира 3-5 минути,после още 2 минути те информира,че ПРИКЛЮЧВА инсталацията и след 10 мин,ако все още не си го ударил в земята може да видиш резултата.При деинсталация процеса се повтаря.За сравнение при Галакси S3 този процес продължава цели 3-4 секунди!!! + 100000000 приложения...При айфон 5 нещата също са доста по-добре...Все пак след Н-8 човек очаква нещо по-добро да ползва,освен камера,след като е дал хиляди левове....

AbarthSS
Регистриран: 06 авг 2012, 16:43

Мнение от AbarthSS » 29 окт 2012, 23:04

За мен лично е достатъчно бърз . По бърз е от е7 предният ми което ми стига. Кусори винаги се намират във всеки телефон.Ся някои като теб наняк ще напише че iphona5 е бокклук щото се люпи след 3 дена ползване без калъф за някои може и това да е важно. Бил бърз незнам си какво ама тря да го вадиш за малко от калъфа че се дере от всичко А това че ти искаш телефона да ти инсталира игрички някви или др за 3 сек това си е мания .Дали ще зареди браузера за 3 или за 10 сек мен не ме бърка. Аз взимам нещо винаги защото е исключително и има нещо което никое др устроиство от този клас няма. Всеки си е с мнение, може да има спорове без спирка, които аз не мисля да провеждам. Поздрови и като не те кефи продай го или го удряи в земята и си караи с др които заместава pc-та едва ли не.

nanook
Регистриран: 29 окт 2012, 08:18

Мнение от nanook » 30 окт 2012, 09:00

Не критикувам модела,според мен е супер телефон и смятам за Коледа да го взема.Аз съм фен на Nokia,имал съм N8 и Х7 в момента,и знам как работят с вкл.и изкл. ефект на палитрата.Точно тази плавна работа при вкл.ефект ме дразни,защото\" плавно\" почти е равно на \"бавно\"(можеш ли една кола да я ускориш плавно но и бързо едновременно). Ако имаше такава опция, тела щеше да лети и недоумявам защо не са сложили такава. P.S. Всъщност на фона на всичко друго,което може 808, това е дреболия и моля собствениците и феновете да не се впрягат.Просто ми пука,защото както казах и аз смятам скоро да го взимам.

AbarthSS

Мнение от AbarthSS » 30 окт 2012, 10:28

Имах и аз това забавяне на моята е7 , но при 808 това го няма това исках да кажа ;]

dyss
Регистриран: 17 юни 2007, 09:58

Мнение от dyss » 30 окт 2012, 12:51

Ама разбира се,забравих,че има и бавно мислещи хора на този свят!В НОКИА също е пълно с такива,след като с подобрението на една камера,и НИЩО повече,са решили че ще пробият пазара на смартфоните...Е намират се и поддръжници,но да не забравяме,че и те са от бавните...Между другото доста време ми отне да преведа тъпотиите,който си се опитал да напишеш...Добре,че съм умен и работя с досещане.Ти не можеш да пишеш грамотно,а си тръгнал компетентни мнения да изказваш.Засрами се...ХАХАХАХА

merigul
Регистриран: 28 фев 2008, 16:58

Мнение от merigul » 30 окт 2012, 12:55

Ама защо си се набил хиляди лева, а не си гледал какво точно си купуваш? Един разумен човек първо гледа, после преценява и накрая купува. Ало, казахме разумен! Играй си с Галаксито и с Айфон 5 - много яко, супер си:D:D:D

merigul
Регистриран: 28 фев 2008, 16:58

Мнение от merigul » 30 окт 2012, 12:58

Аааааа, сега разбрах защо толкова разбираш от смартфони - ти самият си много смарт(whistle)

mod edit: Последно предупреждение.
vladovn

AbarthSS

Мнение от AbarthSS » 30 окт 2012, 12:59

Точно такъв глупав ,и не по темата ,която писахме отговор очаквах от теб . Заяждащ се човечец някакъв, които си мисли че е нещо . Просто си направи услуга и не пиши да дразниш хората само. \"Добре че съм умен \" вика ахахахахахахах нереално заблуден тип

mod edit: Бан.
vladovn

AbarthSS

Мнение от AbarthSS » 30 окт 2012, 13:00

merigul ти го написа и тои пичагата axaxxax no comment ;d

Отговори